El Club Triatló Roses aconsegueix 29 medalles als Jocs Escolars de Natació de Girona

3ª Jornada Jocs Escolars de Natació de Girona

L'equip del Club Triatló Roses es va emportar cap a casa 29 medalles dels Jocs Escolars de Natació

La Piscina Municipal de Roses a acollir dissabte la 3ª Jornada dels Jocs Escolars de Natació de Girona

3ª Jornada Jocs Escolars de Natació de Girona
L’equip del Club Triatló Roses es va emportar cap a casa 29 medalles dels Jocs Escolars de Natació

El passat dissabte, 16 d’abril, es va celebrar a la Piscina Municipal de Roses, una jornada de natació destinada als escolars de la demarcació de Girona, organitzada pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà amb un objectiu molt senzill, “per donar l’oportunitat de participar a tots els clubs, i això ho fem possible des del Consell Esportiu amb el recolzament dels Ajuntaments, els quals cedeixen les seves intal·lacions”, va afirmar el conseller comarcal d’Esports, Alfons Vila.

Un cita esportiva aquàtica on es van donar cita 150 nedadors d’arreu de Girona provinents dels equips del C.A. Palafrugell, C. Aquàtic Xaloc, el C.P. Puigcerdà, el C.T. La Bisbal, el C.N. L’Escala i els amfitrions del Piscina Roses i el Club Triatló Roses.

Aquesta competició de natació va dividir els nedadors i nedadores en les categories de Pre-benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil tant en gènere masculí com femení, que van nedar les següents proves: 25 metres braça, esquena o crol a escollir en les dues categories dels més petits, 25 metres papallona i 50 crol en Aleví, 50 metres papallona i 100 crol en Infantil, Cadet i Juvenil, i finalment els Relleus en totes les categories.

I el Club Triatló Roses, segons informació facilitada a viladeroses.cat, va aconseguir un total de 29 medalles, 18 d’or, 7 de plata i 4 de bronze. Un èxit que s’ha assolit que ha estat “fruit del treball intens realitzat diàriament per cadascun dels nedadors. Estic immensament agraït al grup tan compacte de treball que té el club i que, permet que cada nedador sigui capaç d’obtenir millors resultats, tots són una pinya”, va afirmar l’entrenador del Club Triatló Roses, Iván Martín, el qual també va voler agrair “l’esforç que realitza cada nedador i cada pare diàriament en venir a entrenar, tot i no tenir els millors horaris d’entrenament possible”.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que va ser l’encarregada, juntament amb el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, i el conseller comarcal d’Esports, Alfons Vila, de repartir les medalles als primers classificats de cada categoria, va destacar que “és un goig tenir aquí tanta mainada d’arreu de la demarcació que venen a competir, i sobretot, destacaria el bon ambient que es respira”, per assenyalar que també “és un goig com van creixent els nostres nedadors, tant dels nens i nenes que fan cursos a la Piscina de Roses com la mainada del Club Triatló Roses”.

Resultats obtinguts pels nedadors del Club Triatló Roses:

 • Judit Tena (Pre-benjamí): Or en 25 braça i plata en 25 crol
 • Julia Ruiz (Benjamí): Or en 25 esquena i plata en 25 crol
 • Joana Pagès (Aleví): Or en relleus
 • Sira Cortés (Aleví): Or en 25 papallona i relleus i bronze en 50 crol
 • Zakaria Aatani: Or en 25 papallona i 50 crol
 • Joel Gálvez (Infantil): Or en 50 papallona i relleus i bronze en 100 crol
 • Joel Broch (Infantil): Or en 100 crol i relleus
 • Alex Tena (Infantil): Plata en 50 papallona i 100 crol
 • Marina Fernández (Infantil): Or en 50 papallona i 100 crol
 • Aleix Soler (Cadet): Bronze en 50 papallona i plata en 100 crol
 • Mario García (Cadet): Or en relleus
 • María García (Cadet): Plata en 50 papallona i or en relleus
 • Mar Cortés (Cadet): Or en 50 papallona i 100 crol
 • Marta Pérez (Cadet): Plata en 100 crol i or en relleus
 • Mireia Ayter (Cadet): Bronze en 100 crol