Clubs, Fundacions, Associacions… S’apleguen a la 15ª Fira d’Entitats de Roses

Una vintena d’entitats, entre assocacions culturals, clubs esportius, centres de lleure, d’oci i cultura van participar a la 15ª Fira d’Entitats o Fira de l’Oci i el Lleure que es va celebrar a la Rambla Riera Ginjolers.

Una trobada que té com a objectiu donar a conèixer, per part de cadascuna de les entitats, els serveis que ofereixen. Unes entitats que donen, primer de tot, l’oportunitat de poder integrar-se i ser un membre més de quelcom d’elles, per després poder gaudir de l’oferta cultural, esportiva o de lleure que existeix actualment a Roses gràcies a la seva iniciativa. A banda, evidentment, de l’oferta que durant tot l’any ofereixen les institucions municipals.

Però no només la Fira es composava de estands on cada entitat exposava i informava dels seus prodcutes o serveis, ja que al llarg del matí es van portar a terme una sèrie d’actuacions dalt de l’escenari ubicat per a l’ocasió. La primera d’aquestes actuacions va anar a càrrec de la Coral Gospel de Roses, que va donar el relleu als Pescadors de Roses per canviar de música, de Gospel a Havaneres.

Així mateix, es va organitzar en el marc d’aquesta fira un Taller de Música i Danses Tradicionals a més de la 7ª Trobada de Puntaires de Roses i la 9ª Trobada d’Intercanvi de plaques de taps de cava.

Al finalitzar la Fira, els que ho van desitjar, van participar en el dinar-degustació organitzat per l’Associació d’Amics de Guinea Conakry.

I sense voler deixar-nos cap entitar per nombrar (que segur que sí) dir que Fundació Roses contra el Càncer, la Colla Gegantera, l’Oficina de Català, el Rotary Club, el CAR Jove, l’Associació Embranzida, el Club Atletisme Roses, l’Associació dels Amics del Animals de Roses, el Base Roses F.C., l’Associació Sardanista La Rotllana, l’Associació Excursionista Cabirols, l’Espai de Dones Rodes, Joventut Rosinka, Projecte Dansa, l’Associació Rosinca de Festes (AROFES), l’Associació Catalana Síndrome de Moebius, FADIR, la Creu Roja, Puntaires de Roses, Optimist, Xarxa de Convivència, Viumúsika, l’Agrupació Esportiva Roses i l’Associació dels Amics de Guinea Conakry van ser algunes de les entitats presents en aquesta 15ª Fira d’Entitats de Roses.

[flagallery gid=38 name=Gallery]