Mes de paraules

Còctels florals, Menús de les 1000 Roses i Tastets: la gastronomia de la Fira de la Rosa

L’1 i 2 de juny esdevindrà un cap de setmana ideal per degustar la millor gastronomia de Roses

Fira de la Rosa de RosesUn dels eixos de la VIIIa edició de la Fira de la Rosa de Roses és la gastronomia. La intenció és que els visitants, a banda de gaudir de la desena d’espectacles gratuïts que es faran a peu de carrer o descobrir l’espectacular mostra floral que acollirà el Teatre Municipal, puguin també tastar les delícies de la restauració local. Per això, aquest any, la proposta gastronòmica s’articula sobre tres eixos:

  1. La primera i com a novetat, la Degustació de còctels florals inspirats en el món de la rosa, com el Mèxico Rosé, Mojito de la Rosa, o Sangria Rosé, entre d’altres, que una quinzena d’establiments adherits a la campanya oferiran del 25 de maig al 9 de juny. + informació
  2. En segon lloc, els  Tastets gastronòmics, on set restauradors locals i una vinateria oferiran a l’hora del vermut (de 12 a 14h) davant el Teatre Municipal degustacions com arròs mariner, seitons o calamars farcits de fideus al forn, a preus populars. + informació
  3. I per últim, la coneguda campanya gastronòmica 1000 Roses a Roses en la qual el consistori convida a 1.000 dones que es diguin Rosa (o els seus derivats: Rosita, Roser, Rosor…) a degustar l’anomenat  Menú de la Rosa en algun de la vintena de restaurants que participen en la iniciativa. + informació

La VIII edició de Fira de la Rosa se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny i repetirà l’exitosa fórmula de celebrar un cap de setmana on es combinen espectacles a peu de carrer gratuïts (teatre, circ, música…) amb una amplia oferta gastronòmica que involucra a molts dels restauradors de la vila, i una espectacular mostra floral. Sense oblidar xerrades, desfilades de pentinats florals, una Holy Party o un concurs d’Instagram.