Tot i coincidir en un Diumenge de Rams, Roses no s’oblida del dinar benèfic de FADIR

FADIR
El president de FADIR, Manel Coll, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan van fer entrega del guardó FADIR a la presidenta de la British Society of Catalunya Roses Bay Area

El dinar es va aprofitar per lliurar el guardó FADIR a la British Society of Catalunya Roses Bay Area

FADIR
Manel Coll i l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, van fer entrega del guardó FADIR a la presidenta de la British Society of Catalunya Roses Bay Area

La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, va celebrar diumenge el seu dinar popular de recaptar fons amb l’objectiu de poder finançar les activitats que desenvolupa al llarg de l’any envers els seus associats, “com són la distribució d’aliments, realització de cursos i servei de transport i acompanyament a les persones que ho requereixin”, va afirmar el president de FADIR, Manel Coll.

Un dinar que es va celebrar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola i que va coincidir amb el Diumenge de Rams, per la qual cosa l’assistència de gent no va ser tant nombrosa com en anys anteriors, “exacte, la coincidència de dates potser no ha acompanyat, però els que si vull agrair a la gent que ha vingut per portar el seu gra de sorra després de gaudir una festa tant familiar com és el Diumenge de Rams”, va assenyalar Coll.

Cal assenyalar, però, que molta gent es va solidaritzar amb la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses aportant la seva donació sense assistir al dinar, “sí, enguany moltes més persones que anys anteriors han fet “Fila 0”, és a dir, han volgut ajudar fent la seva donació i després no s’han vingut”, va destacar Manel Coll.

Abans d’iniciar el dinar es va fer entrega del guardó FADIR a la British Society of Catalunya Roses Bay Area. Un premi que normalment es fa entrega durant el sopar que la Fundació organitza a l’hivern, però que per motius d’agenda del components de l’entitat anglesa es va lliurar el passat diumenge.
“Hem volgut reconèixer a aquesta entitat amb el guardó FADIR per la seva donació de que ens ha permès adquirir uns ordinadors i poder realtizar així uns cursos d’informàtica”, va destacar Coll.

Al finalitzar l’àpat, elaborat per l’equip de cuines d’Enric de la Jana i servit per voluntaris de la mateixa Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, es va procedir al sorteig de diferents obsequis, gentilesa de diverses empreses i ciutadans de Roses.