Col·loqui sobre el paper del pare en la lactància materna

Associació Dona dóna Alt Empordà

Dona dóna Alt Empordà organitza una xerrada sobre la importància del pare en la lactància materna

Associació Dona dóna Alt EmpordàL’Associació Dona dóna Alt Empordà organitza aquest proper dissabte 4 de juliol a les 11h del matí a la sala d’actes de la Cate un col·loqui sobre la importància del paper del pare en la lactància materna. L’activitat anirà a càrrec de l’Albert Sau, pare i cofundador de l’associació.

Quan la mare desitja alletar, el pare pot sentir que no té lloc, sentir-se rebutjat o no trobar el seu rol en aquesta nova configuració familiar. El col·loqui vol ser un espai on els pares puguin compartir vivències i per entendre millor aquesta etapa i poder-la viure amb plenitud.

Dona dóna és una entitat sense ànim de lucre que ofereix eines, informació i recursos perquè la dona que tria la opció d’alletar ho faci amb èxit. Fa cinc anys que va iniciar la seva activitat a la comarca oferint un espai a les mares que desitgen alletar o que estan fent-ho per tal que puguin compartir experiències i ajuda mútua. Aquest grup es troba cada primer i tercer divendres de mes de les 17 a les 18:30 hores al centre cívic de la creu de la ma de Figueres. El grup està conduït per assessores de lactància en formació permanent que alhora són mares amb experiència alletant.

A banda del grup i l’assessorament individual, l’associació també organitza durant l’any altres activitats de sensibilització, difusió i normalització de la lactància, com ara la festa de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, xerrades, tallers amb experts/es, i exposicions, entre d’altres moltes iniciatives.