Col•labora amb La Marató de TV3 i fes esport amb el GEN Roses

El Grup d’Espors Nàutics de Roses, GEN, organitza demà una “Jornada Nàutica Solidària” amb La Marató de TV3. Tot i que l’acte central per recaptar fons es va celebra diumenge passat, fins al 31 de desembre es pot fer aportacions fins al 31 de març del 2013

gen_maratoEl GEN també es una entitat de Roses solidària que vol col·laborar en la recaptació de diners per a la Fundació de La Marató de TV3. Una entitat que enguany va dedicar en el dia central de les seves activitats a recaptar diners per lluitar contra el càncer. Totes les aportacions que ha fet fins al moment la societat catalana i que pot realitzar fins al 31 de març es destinaran a la invetigació de la malaltia.

El Grup d’Esport Nàutics de Roses no vol se alié a aquesta necessitat social i per això, demà, obrirà les seves portes als ciutadans per poder practicar qualsevol esport nàutic, com el Rem, el Caiac, navegar en Windsurf o en un vaixell de Vela i fins i tot desplaçar-se sobre l’aigua fent padel sup, antiga forma d’anar per sobre l’aigua en la qual el navegant utilitza un rem per desplaçar-se mentre es manté dempeus en una taula de surf.

Qualsevol de les activitats es podrà realitzar al preu de 10 €. Per tant, és una jornada immillorable per ser solidari amb una bona causa mentre es practica qualsevol dels esports nàutics proposats.

Els interessats en participar en aquesta jornada solidària només han de dirigir-se demà, 23 de desembre, a les instal·lacions del GEN al voltant de les 11 del matí. No caldrà anar esmorzats, perquè els responsables del Grup Esports Nàutics per combatre la fred i agafar forces té previst fer un bon esmorzar.

A banda de tota l’oferta per practicar qualsevol esport nàutic, el GEN té previst portar a terme la Regata Pro_Marató de TV3.