La colla Bai de Feis torna a oferir un 2×1 pel Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2017
Dues futures Dona Summer a l'entrada de Studio 54

Els membres de la Bais de Feis homenatjaran a la discoteca Studio 54 disfressats de la reina de la música disco, Dona Summer

Carnaval de Roses 2017
Dues futures Dona Summer a l’entrada de Studio 54

Si l’any passat la colla Bai de Feis va retre homenatge al grup infantil Parxís però disfressats de Comando G, oferint d’aquesta manera un 2x1perquè segons van dir llavors, “anem de Parxís però disfressats de Comando G”, enguany llencen una altra oferta, també un altre 2×1, ja que homenatjaran a la llegendària discoteca novaiorquesa  Studio 54 amb la decoració de la seva carrossa. I Studio 54 va viure el seu apogeu en coincidir amb la febre per la música disc. I qui millor per representar a aquest gènere de música que “amb la cantant Dona Summer, considerada la reina de la música disco i com l’any passat que vam fer dos disfresses en una, aquest any anirem de Studio 54 amb la carrossa, però vestits de Dona Summer, que estarà de concert a la discoteca pel Carnaval”, ha afirmat el cap de colla de la Bai de Feis, Sergi Cayuela.  

Cal dir que el fet que vagin disfressats de la mítica cantant nord-americana és una molt bona notícia, ja que vol dir que els membres de la Bai de Feis es decanten per representar a tota una estrella de la cançó ‘discotequera’, com a representant de Studio 54, i no pas per l’altre emblema pel qual es va conèixer també aquesta discoteca, i que no és altre que la llibertat sexual. Diem que és una bona notícia perquè no volem imaginar-nos que, per retre homenatge a Studio 54, haguessin decidit representar aquesta llibertat sobre la sexualitat. No volem, perquè sinó la bona imatge del Carnaval no s’hauria pogut recuperar mai més…

En Sergi assegura que disposar d’una Barraca per la Festa Major de Roses “no ajuda a cobrir les despeses del Carnaval, ajuda a cobrir deutes, perquè nosaltres amb els guanys de les barraques paguem el Carnaval anterior, és com una subvenció que ens fan els comerciants de Roses on comprem tot el necessari, als quals els hi vull agrair la seva predisposició amb nosaltres sabent que no cobraran fins al cap de 6 mesos”.

Una manera molt particular de celebrar el 10è aniversari de la colla: pujant la quota

I la quota que pagarà cada una de les 18 Dona Summer “és la mateixa que fa deu anys, ja que enguany celebrem el desè aniversari com a colla i que és de 120 euros els adults”. En canvi, però, “hem pujat la quota als nens de 10 a 12 anys a 70 euros”, va dir en Sergi, perquè clar, cada colla celebra el seu desè aniversari com millor li plau.

No poder beure ni menjar durant les totes les desfilades és una nova norma del Carnaval de Roses que a la Bai de Feis els hi dóna totalment igual, “perquè nosaltres ja fa cinc anys que ni bevem ni mengem durant la passades”.

En canvi, pel que fa al concurs, el cap de la colla Bai de Feis, va dir que “et diré si és bona idea o no després del Carnaval, perquè en principi ha de ser un al·licient, però ja veurem al final de la festa si serveix o no per motivar a les colles a fer millors carrosses i disfresses”.

I sobre el tema de la nau, en Sergi diu que “em sembla molt bé que l’Ajuntament s’hagi preocupat en buscar-nos una nau, és un recolzament no a les carrosses que estem a la nau de l’Escribano, sinó a totes, ja que moltes que no hi són van haver de marxar per diferents motius”.

El millor i el pitjor del Carnaval de Roses

Per a en Sergi Cayuela el millor del Carnaval de Roses “és l’abans del Carnaval, mentre prepares la carrossa, les disfresses i les trobades amb els amics”. I el pitjor “és el Carnaval en sí, ja que s’ha arribat a l’extrem que les protagonistes siguin les baralles i les borratxeres”.

Esperem i desitgem que enguany el protagonisme del Carnaval de Roses recaigui en la música disco, heavy, yeyé o de qualsvol altre gènere…