La Colla Castellera de Figueres presenta la setmana castellera del seu 20è aniversari

Colla Castellera de Figueres

La Colla dels de la camisa lila ha realitzat un vídeo de reclam per captar nous castellers

Colla Castellera de FigueresLa Colla Castellera de Figueres, després d’una meritòria segona posició al Concurs de Castells de Torredembarra (que els ha catapultat fins la 29ena posició de la classificació general), enceta la seva setmana castellera, que culminarà amb la diada del seu vintè aniversari.

Aquesta diada es preveu que sigui una diada de màxims, on la colla intentarà igualar o superar l’actuació del diumenge 25 de setembre al concurs.

Els actes de la setmana castellera d’encenten avui a les 21 hores al local de la Colla, amb el passi gratuït del documental “Melting Pot: Castellers Indis, Govindes Catalans”, el qual recull la participació dels castellers de Sants a la India per al Dahi Handi (festivitat on els Govindes fan les seves construccions humanes).

El divendres es farà mostra de truites i pastissos (fets pels castellers de la Colla) després de l’assaig especial d’aniversari.

El dissabte, a les 18 hores, la Colla Castellera porta a la plaça de l’Ajuntament un espectacle d’animació infantil a càrrec del grup País de Xauxa, i tot seguit Xocolatada popular on tothom hi està convidat.

I ja el diumenge se celebrarà una actuació a les 11:30 hores a la plaça de l’Ajuntament de Figueres, acompanyats dels Castellers de Mollet i dels Castellers de l’Alt Maresme, que fa dues setmanes van aconseguir el seu primer 5 de 7 descarregat, a més de portar una trajectòria ascendent envejable.

Finalment, i per cloure els actes d’aquesta setmana castellera, hi haurà un concert amb els grups «Acotxats» i «Trio calavera» a la plaça Catalunya, que tindrà lloc després del dinar que la Colla organitza pels seus membres i pels castellers de les altres colles que han participat a la diada.
Assenyalar que tots els actes que fa la Colla són gratuïts i oberts a tots els interessats que volen participar-hi.

Vídeo de reclam de nous castellers de la  Colla Castellera de Figueres

Alguns dels integrants de la Colla Castellera de Figueres han gravat un vídeo, sota la producció i edició de la periodista castellonina Mercè Mayné, per ser utilitzat com a reclam per a nous castellers.

Un treball audiovisual, que va tenir com font d’inspiració el vídeo que va utilitzar Barcelona Decideix per cridar a la gent a votar sobre la Independència de Catalunya, el 10 d’abril de 201.
Un vídeo iq que té com a objectiu “desmuntar de manera divertida i dinàmica, tots els mites i excuses que la gent fa servir per no apropar-se a aquest món tant apassionant, com és el món casteller”, ha assenyalat la presidenta de la Colla, Mònica Vilahú.