La colla ‘Los + k’S’ trauran els seus ullals per Carnaval

Carnaval de Roses 2017
4 vampirs i una vampiressa de 'Los+ K's'

Anar de vampirs i vampiresses serà “lo + K’s” al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2017
4 vampirs i una vampiressa de ‘Los+ K’s’

L’any passat els membres de la colla ‘Los + k’S’ van anar de Minions, uns éssers unicel·lulars amb l’objectiu  de servir a l’amo més dolent del món. I enguany aquests amos més dolents del món seran els mateixos ‘+ k’S’, ja que “enguany anem de vampirs i vampiresses, però no va ser una decisió premeditada, simplement ens va agradar la disfressa i ja està”, ha dit en Rafa Ortiz, que no sabem si és el cap de colla, però és l’únic que va voler dir-nos de què van disfressats, i és l’única cosa, tímid ell, que va gosar dir.

Clar, és que per ser un persona dolenta no fa falta, o sé és o no sé és de dolent, i els vampirs, precisament, bons jans, bons jans… No ho són.

Per tant, si van de vampirs i vampiresses, la carrossa serà… Sí senyors, ho heu endevinat un…castell de vampirs!

Un castell, però, que serà un xic diferent a tots els castells de vampirs del món que es fan per carnaval, perquè aquest “tindrà el seu caminet per accedir-hi, un caminet que passarà per un bosc encantat on hi ha làpides”, ha explicat Ester Cazalilla, la nostra interlocutora a partir d’ara en aquest reportatge, que tampoc sabem si és cap de colla, però més guapa que en Rafa segur que sí…

I és que l’Ester té raó, com poden anar-hi les altres colles del món mundial accedir-hi al seu castell sinó han fet un camí per arribar-hi, com? Tindran un castell, però no podran entrar…

Los + K’s van disposar de Barraca per a la Festa Major, que “alguna cosa ajuda per fer Carnaval”, però no tant per a que surti de franc, així que cada membre paga “130 euros, 10 més que l’any passat, perquè així podem, a part d’engalanar la carrossa, fer-hi una mica de manteniment al remolc, que ho necessita”, ha afirmat Cazalilla.

Clar, també és un xic més car perquè enguany són menys els integrants que aniran amb ‘Los + K’s’, “sí serem uns 26 i 27, quan l’any passat erem uns 70, i jo personalment prefereixo pocs i ben avinguts que no molts i…”, ha assenyalat aquesta integrant de ‘Los + K’S’.

I aquesta futura vampiressa veu “bé que no es pugui beure durant cap desfilada del Carnaval, però el divendres serà difícil controlar-ho”, per assenyalar sobre la problemàtica pateix actualment la festa més mediàtica de Roses que “el carnaval ja no és com abans, quan me’n recordo que tenia aquelles papallones a l’estómac perquè estava desitjant que arribés, i ara ja no em passa això”.

I pel que fa al tema de la nau l’Ester Cazalilla afirma que “s’ha d’arribar a un acord entre totes les parts implicades per trobar una solució”. Solució que tractaria a curt termini de trobar una nau (que ja està trobada i només falta el consens per part de tothom) per encabir totes les carrosses que vulguin.

El millor i el pitjor del Carnaval de Roses

Para la + K’s Cazalilla el millor del Carnaval de Roses “és el poder gaudir de la festa amb tota la teva gent, perquè el Carnaval és diversió”. I el pitjor “és trobar-te gent per terra completament borratxa i les baralles que hi ha”.

Paraula de vampiressa.