La Colla del Senglar de Roses recapta més de 2.000 € per a la Fundació Roses Contra el Càncer

Colla del Senglar de Roses

Diferents instantànies del dinar solidari de la Colla del Senglar de Roses

Diners que es van recaptar amb la venda de 10 senglars, venda de polseres candeles i diferents sortejos que es van fer durant el dinar solidari celebrat pels caçadors de la Colla del Senglar de Roses

Colla del Senglar de Roses
Diferents instantànies del dinar solidari de la Colla del Senglar de Roses

La Colla del Senglar, entitat que pertany a l’Associació de Caçadors de Roses va organitzar el passat dissabte un dinar solidari a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer. Així, després de passar un matí de cacera, un total de 150 persones, entre caçadors, familiars, així com els dos regidors del grup municipal del PP de Roses, Manel Escobar i Àngel Tarrero, es van donar cita al restaurant Mas Bech, ubicat al km 2 de la carretera de Roses a Vilajuïga, per celebrar aquest àpat de germanor al qual van donar un caire solidari.

“Vam decidir, aprofitant que vindrien caçadors de tota la demarcació de Girona, fer aquest dinar i destinar els diners que es recaptessin a la Fundació Roses Contra el Càncer”, va afirmar el cap de la Colla del Senglar, Luís Gallego.

I en total es van recaptar més de 2.000 euros, que van sortir “de la venda de 10 senglars dels 15 que vam caçar, de la venda de polseres candeles que va realitzar una voluntària de la Fundació, que va ser-hi al dinar, del sorteig d’un rifle, d’un pernil i del sorteig, també, d’un permís per caçar un cabirol quan sigui la temporada”, va explicar Gallego.

El cap de la Colla del Senglar de Roses, després d’agrair a en Bataller “per deixar-nos caçar en el seu coto”, va manifestar-se “molt content per poder haver recaptar aquests diners per a la Fundació Roses Contra el Càncer”.
Tant és així que si l’assemblea d’aquesta colla de caçadors celebrarà un altra dinar solidari que podria anar “a benefici d’un altra associació de Roses”.