Fira de la Rosa de Roses

La colla del Tech fa ple als premis del concurs del Carnaval de Roses 2018

Carnaval de Roses 2018
Representants de totes les colles premiades al concurs del Carnaval de Roses 2018 amb les autoritats

La colla del Tech guanya el primer premi a la millor carrossa, millor coreografia i millor disfressa del concurs del Carnaval de Roses 2018

Carnaval de Roses 2018
Representants de totes les colles premiades al concurs del Carnaval de Roses 2018 amb les autoritats

El jurat del concurs del Carnaval de Roses va decidir que la colla del Tech s’ha fet mereixedora de guanya el primer premi de les tres categories del certamen: millor carrossa, millor coreografia i millor disfressa.
Segons informació de primera mà, els membres del jurat van dubtar fins al darrer moment si guardonar com la millor a la mateixa colla, la qual cosa, tenint en compte que el premi es poder escollir número de desfilada a l’any següent, minvava el número de colles amb aquesta possibilitat.
I es va decidir, doncs, donar la placa del primer premi a la colla del Tech, “perquè no és pot donar el primer premi en les tres categories a una colla sí el jurat ha avaluat que s’ho mereixen?, va dir el regidor de Cultura i Festes, Francesc Ginera, per remarcar que “el que no farem és treure la possibilitat a d’altres a escollir número, per això l’any vinent en lloc de 15 seran 18 les colles que pel Carnaval de Roses 2019 podran escollir número de sortida”.

El guanya a les tres categories va ser una sorpresa per als mateixos membres de la colla del Tech, “no ens ho esperàvem, i això és un incentiu per superar-nos l’any vinent”, va afirmar Ferran Busquets, coordinador de la colla del Tech, que va assegurar que les idees pe engalanar les carrosses que sempre presenten al Carnaval de Roses surten “de tots els caps de la colla, cadascú aporta les seves propostes sobre com decorar-la, i jo m’encarrego de coordinar-ho tot, per a que tot sigui un conjunt”.

Controvèrsia per la decisió del jurat

Aquesta decisió del jurat de dona el primer premi en les tres categories a la mateixa colla no va agradar gens a alguns dels participants del Carnaval i inscrits al concurs, que no van veure amb bons ulls la decisió del jurat, aixecant la sospita de la seva parcialitat. Una parcialitat que s’acabaria, “si el jurat fos de fora i es fes públic qui són, que a l’hora de donar els premis presentessin al jurat”.

“Entenc que alguns els hagi agradat i a d’altres no, però s’ha de respectar i, en definitiva, és una millora per al Carnaval, ja que com hem vist a les desfilades de divendres, dissabte i diumenge demostra que la creació del concurs ha fet augmentar  la qualitat i la imatge del Carnaval”, va afirmar Giner.

CONCURS DEL CARNAVAL DE ROSES 2018
Premis Carrossa Coreografia Disfressa
1er Colla del Tech Colla del Tech Colla del Tech
2on Colla Wendy’s Club Colla A Corre Cuita Colla Sant Tornem-hi
3er Colla Los Regateros Colla Punt Cat Colla Venim de l’Hort
4art Colla Sant Tornem-hi Colla de l’Edu Grup Defensa Carnaval
Colla Mission Possible Colla Los Nenucos Colla Los Lereles
Colles que podran escollir número de sortida l’any que ve
Colla Els Escanyapets Otro Rollo De què anem