Les colles de Carnaval de Roses fan una crida perquè tothom fiqui la seva carrossa a la nau de les carrosses

Carnaval de Roses
La nau de les carrosses del Carnaval de Roses

Finalment les colles de Carnaval disposaran de la nau de les carrosses de sempre i volen que tothom fiqui la seva per abaratir despeses

Carnaval de Roses
La nau de les carrosses del Carnaval de Roses

Molt d’enrenou va aixecar quan es va fer públic que les colles de Carnaval ja no podrien guardar les carrosses en la nau que ho havien fet durant els darrers anys. El seu propietari l’havia venut a una empresa avícola i s’havia de desallotjar.
Enrenou perquè significava que si les colles no tenien lloc per guardar les seves carrosses durant tot l’any les haurien de desmantellar i llençar a la deixalleria… I no hauria Carnaval. De tal manera que l’Ajuntament de Roses i les colles van fer pinya i van iniciar la recerca d’una nau.

Però, ja fa un temps que la situació ha donat un tomb de 180º. L’empresa avícola, donada la impossibilitat actual de tirar endavant actualment el seu negoci empresarial va comunicar a l’Ajuntament la possibilitat que les colles continuessin disposant de la nau. Una oferta en ferm, però, ja que la disponibilitat seria, com a mínim, pels pròxims 5 anys i que va ser comunicada a les colles en una reunió del Consell del Carnaval.

Així, les colles integrants d’aquest consell, la Scargottins, la Sant Tornem-hi, la Fins Aquí Hem Arribat i la Mission Possible van mantenir una reunió amb el gerent de l’empresa avícola per negociar les condicions, i “ens va dir que ell volia cobrar el mateix preu de lloguer que l’antic propietari amb les carrosses que hi ha en l’actualitat, que són 22. Però vam arribar a l’acord que si entraven més ens sortiria més bé de preu a tots. Així que fem una crida a totes les colles que vulguin per a que portin les seves carrosses”, van dir els representants d’aquestes quatre colles.

Autogestió de la nau per part de les colles de Carnaval

Un punt important d’aquest acord és que seran les mateixes colles de Carnaval “les que autogestionarem la nau, el nou propietari s’encarregarà d’oferir els serveis d’aigua i llum i endreçar l’aparcament per a cotxes, però nosaltres, i quan diem nosaltres ens referim a totes les colles, ens encarregarem que la nau estigui en les condicions més òptimes per poder-hi engalanar les nostres carrosses”.

Interessats en portar la carrossa a la nau

Els interessats en portar la seva carrossa a la nau o simplement demanar informació ho poden fer trucant als telèfons 625 48 75 63 (Ferran) i 629 96 84 75 (Miguel).