La comèdia ‘Paradise’ arriba aquest dissabte al Teatre de Roses

‘Paradise’ al Teatre de Roses

‘Paradise’ és una comèdia construïda des del drama, amb tocs esperpèntics i interpretada amb compromís i honestedat, que parla de la família, de la soledat i de l’amor

‘Paradise’ al Teatre de RosesAquest proper dissabte, 24 de febrer, el Teatre Municipal de Roses presenta l’obra ‘Paradise’, protagonitzada per Adrian Grösser, Albert Salazar, Artur Busquets, Lídia Casanova i Pau Poch.

Després de rodar la websèrie Nico & Sunset, els actors Oriol Vila i Raquel Salvador s’han llançat a escriure i dirigir el seu primer projecte teatral: Paradise, una comèdia formada per tres històries que tenen com a fil conductor un espai suggerent i un personatge femení: el prostíbul ‘Paradise’ i la prostituta-narradora Veroshka.

El ‘Paradise’ és l’escenari que ens ajuda a proporcionar la tensió necessària per a uns personatges a la recerca del seu paradís perdut. Un lloc on la consciència i l’inconscient es barregen amb gran confusió. Paradise són tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul. Nico&Sunset planteja una comèdia formada per tres relats independents en els quals cinc actors interpreten nou personatges.

La venda d’entrades al preu de 15 € és pot fer de manera online, o bé a les taquilles del Teatre Municipal de Roses els dijous i divendres de 12 a 14 h i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici, que serà a les 21 hores.

Autoria i Direcció: Oriol Vila i Raquel Salvador
Interpretació: Adrian Grösser, Albert Salazar, Artur Busquets, Lidia Casanova i Pau Poch
(Per motius d’agenda de la Companyia hi ha hagut un canvi d’actors)

Disseny d’il·luminació i Cap tècnic: Damian Edery
Escenografia, Atrezzo: Astrid Caballero
Disseny de Vestuari: Raquel Salvador
Producció Executiva: Ariadna Castedo

Edat recomanada: Majors de 14 anys

Entrada: 15 €
Durada: 80 minuts
Organitza: Ajuntament de Roses