Comença Cine Ciutadella i ViladeRoses.cat regala dues entrades

Cine Ciutadella

Dues entrades per assistir a la projeccció de La La Land del Cine Ciutadella de Roses per a qui encerti el ‘gazapo’ que hi ha en aquesta mateixa publicació

CineCine CiutadellaAquest dijous 12 de juliol arrenca la 9a edició del CineCiutadella a Roses. El cicle de cinema a la fresca s’estrena amb La La Land, una pel·lícula guanyadora de 6 Oscars que va ser un éxit de públic i de crítica. Un autèntic homenatge al cinema musical.

La La Land és una pel·lícula dramàtica i musical nord-americà de 2016, escrita i dirigida per Damien Chazelle. La pel·lícula és una versió moderna dels musicals hollywoodienses. Els protagonistes són Carmen Machi i Ryan Gosling, un pianista de jazz i una aspirant a actriu que es coneixen i enamoren a Los Angeles, Califòrnia.

Tot i que s’enamoren perdudament un de l’altre, les seves grans ambicions per arribar a l’èxit de les seves respectives carreres artístiques amenaça en separar-los.

La pel·lícula va ser elogiada pel públic i la crítica sent nominada a diversos premis destacant els Globus d’or on va guanyar les 7 categories a les quals estava nominada (millor pel·lícula – Comèdia o musical, director, actor i actriu de comèdia o musical, guió, banda sonora i cançó original), convertint-la en la pel·lícula més premiada de la història dels Globus d’Or, superant a ‘Alguien voló sobre el nido del cuco’ que va aconseguir portar-se 6 premis en 1975.6​

La pel·lícula va ser nominada a 14 premis Óscar de 2017, convertint-se en la pel·lícula amb més candidatures a l’Óscar juntament amb Titanic i Tot sobre Eva, guanyant finalment 6: el de millor director, millor disseny de producció, millor cinematografia, millor cançó original, millor banda sonora i millor actriu.

Apta per a tots els públics.

Cinema + Picnic

Els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la vetllada.

Informació bàsica

Obertura: 21.30 h
Inici de la projecció: 22.00 h

Entrades

Adults: 5 €

Menors de 12 anys: 3 €

Lloguer gandula: 2 €
Estores gratuïtes amb l’entrada

Important! — Important!

Per optar a guanyar les dues entrades s’ha d’averiguar on és el gazapo i dir-ho l’entrada de la notícia al Facebook de ViladeRoses. El primer o primera que ho faci guanya. I s’ha de fer avui com a temps límit