Comença el compte enrere del sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Jordi 2019

Grossa de Sant Jordi 2019

La Grossa de Sant Jordi, el sorteig de la qual se celebrarà demà, 27 d’abril, es podrà comprar fins a les 11:00 h del mateix dissabte

Grossa de Sant Jordi 2019La tercera edició del sorteig de la Grossa de Sant Jordi ja està a punt. Comença el compte enrere del programa que demà, 27 d’abril, a les 13:00 h, donarà a conèixer els premis. Aquesta vegada, el sorteig es podrà seguir per internet, a través del web de Loteria de Catalunya i de les xarxes socials.

El tercer aniversari del sorteig arribarà amb novetats. En comptes de ser un sorteig ordinari, amb un premi de 100.000 euros per bitllet de 5 euros, la Grossa de Sant Jordi 2019 ofereix un premi extraordinari de 2 milions d’euros per bitllet de 5 euros. Una evolució substancial, que fa encara molt més atractiu el sorteig. Aquest premi extraordinari de 2 milions s’obtindrà quan les cinc xifres del número i la sèrie coincideixin. També es premiaran les 5 xifres i totes les terminacions del número guanyador, així com el número anterior i posterior. A més, hi haurà un segon reintegrament. 

Precisament, la campanya publicitària d’aquest any, s’ha centrat en remarcar la importància de la novetat de comptar amb un premi extraordinari de 2 milions, en comptes d’un sorteig ‘ordinari’, com havia estat fins ara. 

La Grossa de Sant Jordi 2019 té una tirada de 14 milions d’euros, 12 milions en paper i 2 milions online (per internet o a través dels terminals dels punts de venda). En total, s’han posat a la venda 80.000 números, amb 35 bitllets per número (30 físics i 5 virtuals a 5 euros el bitllet).  

Els bitllets de la Grossa de Sant Jordi 2019 es podran comprar fins a les 11:00 h del matí del mateix dissabte, dues hores abans del sorteig, a través del web de Loteria de Catalunya. 

2.100 punts de venda i una xarxa complementària de supermercats a tot Catalunya

A banda dels 2.100 punts de venda habituals dels productes de Loteria de Catalunya, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, la Grossa de Sant Jordi també es pot adquirir en les principals cadenes de supermercats com Bonpreu, Carrefour, Caprabo, Condis i Sorli, entre d’altres. També hi ha la possibilitat de comprar els números en línia, a través de la mateixa web de Loteria de Catalunya. 

Cobrament dels premis

Aquest any, les persones que hagin obtingut un premi inferior als 1.000 euros podran demanar a qualsevol dels 2.100 punts de venda autoritzats una transferència directa al compte bancari, que s’haurà de fer efectiva en un termini màxim de 48 hores. Aquest nou sistema també és vàlid pels sortejos d’altres productes de Loteria de Catalunya, com són la 6/49, el Trio i l’Express. 

Tots aquests establiments del canal comercial de Loteria de Catalunya, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, també podran pagar premis en metàl·lic fins a 120 euros. Els premis a partir de 50 euros també es podran cobrar a qualsevol oficina de Caixabank. 

Els premis de qualsevol import es podran cobrar durant els 90 dies després de la data del sorteig, és a dir, fins al 26 de juliol a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona. 

Si el bitllet guanyador s’ha comprat per internet, el premi es rebrà automàticament al moneder del compte o, en el cas que l’import sigui superior a 600 euros, al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteria de Catalunya. 

Per cobrar els premis s’haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Sant Jordi 2019. Igualment, tota la informació sobre el cobrament estarà disponible a loteriadecatalunya.cat.