Comença la segona edició del 66Butaques

66Butaques
El grup Penélope inaugurarà la segona edició del cicle musical 66Butaques

El grup musical Penélope inicia la nova temporada de concerts del 66Butaques aquest proper divendres, 22 de gener, a La Cate de Figueres

Després de culminar la primera edició del cicle amb èxit malgrat les dificultats causades per la crisi sanitària, La Cate estrena la segona temporada de concerts del 66butaques amb una programació per a tots els públics i tots els gustos. L’entitat acollirà sis actuacions que mantenen l’essència de la proposta musical nascuda a la tardor de 2019, basada en la qualitat, la proximitat i l’originalitat musical. Anna Andreu, Penélope, Jorge Da Rocha, Lil Russia & Jahzzmvn i Flamaradas són els protagonistes d’aquesta nova temporada que tindrà lloc de gener a juny de 2021.

Així, aquest proper divendres, 22 de gener, a les 22 hores, comença a La Cate de Figueres la segona edició del cicle d’acció musical 66Butaques amb l’actuació de Penélope. El grup musical figuerenc presentarà el seu disc de debut Polvos Mágicos i encetarà la nova proposta musical que tindrà lloc de gener a juny a la sala d’espectacles de l’entitat figuerenca. Les entrades es poden adquirir a www.66butaques.cat.

La banda empordanesa Penélope és l’encarregada d’encetar aquesta segona edició . El pròxim divendres 22 de gener a les 20 h debuta a Figueres amb la presentació del seu primer disc Polvos Mágicos (Autoeditat, 2019). Penélope és un grup compost per Aitana Chanca, Eloi Ros, Magí Valls i Josep Tremoleda, quatre figuerencs que creen un projecte musical que neix de la idea de mesclar melodies de guitarra espanyola i clàssica amb ritmes moderns. Les lletres parlen des d’una visió femenina dels problemes i de les inquietuds quotidianes de la vida nihilista contemporània. El resultat és una proposta musical sorprenent i seductora, combinant bases electròniques amb vents jazz, guitarra flamenca i un do melòdic escampat com la pols màgica que dona nom al seu disc de debut. Després d’actuar a sales com la But de Madrid, la Bikini de Barcelona o El Pumarejo de l’Hospitalet, l’any 2020 presenten el seu primer àlbum i entren a la programació del Primavera Sound. Una ocasió única per descobrir una proposta musical de la que de ben segur se’n sentirà a parlar.