Comença un nou curs literari a la Biblioteca Municipal de Roses

Clubs de Lectura de Roses
Moment de la presentació dels Clubs de Lectura de la Biblioteca Municipal de Roses

Ahir es van presentar els Clubs de Lectura, 3 d’infantils i 5 d’adults, de la Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses

Al 2003, l’any de la inauguració de l’actual edifici de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses, l’actual assessor cultural de l’Ajuntament de Roses, Toni Martínez, va impulsar la creació del Club de Lectura.

16 anys després no només s’ha consolidat plenament aquest Club on participen un gran nombre de vilatans aficionats al món literari, ja que aquest s’ha ampliat segons diferents franges d’edat.

I ahir dijous, 19 de setembre, “un cop acabat l’estiu torna la normalitat al poble, i reprenem una de les activitats habituals de la Biblioteca de Roses, com és el nou curs literari del Club de Lectura”, va manifestar el regidor de Cultura, poc abans de l’acte de presentació de la 16ª edició d’aquesta iniciativa impulsada per Martínez.

L’acte de presentació va anar a càrrec de la directora de la Bibliotca, Pilar Cortés, el propi Toni Martínez i la rosinca Carme Rabell.
Cortés va anunciar que “en aquest nou curs seran 8 Clubs de Lectura els que portarem a terme, 3 d’infantils i 5 d’adults”.

Pel que fa als infantils, aquests estan dividits per franges d’edat, el de Petits lectors, per a mainada entre 6 i 7 anys, el Joves lectors, per a nens i nenes d’entre 8 i 9 anys, i de el de Súper lectors, a partir de 10 anys.
En canvi, els Clubs de Lectura per adults, estant diversificats per temàtiques, el Club de Lectura de Roses de sempre, el Sopa de Lletres, el de Llegir el Teatre, el d’OperaBib i de Català.