Comerciants de Roses fan una visita guiada pel comerç del barri de Gràcia de Barcelona

Comerciants de Roses
Els participants de la visita a Barcelona en un começ del barri de Gràcia de la Ciutat Comtal

Va esdevenir una jornada formativa emmarcada en el Taller de Comerç organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica

El passat dimarts, un total de 14 comerciants i emprenedors de Roses van visitar la ciutat de Barcelona emmarcada dins el Taller de Comerç que cada any, per a la tardor, organitza l’Àrea de Promoció Econòmica per tal d’impulsar el teixit comercial de la Vila.
Visita que van portar a terme juntament amb el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, i l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local de Roses i l’expert d’ESCODI- Escola Universitària de Comerç, Albert Vinyals, ja que la jornada va tenir un caire formatiu en quant a descobrir els mecanismes mentals que es posen en marxa quan anem a comprar i com incidir-hi en ells.

Aquesta jornada de formació va iniciar-se abans d’arribar a la Ciutat Comtal, tot just durant el trajecte de desplaçament en autobús, on Vinyals va fer una introducció de la visita realitzada per Albert Vinyals, expert de l’Escola Universitària de Comerç, el qual parlar de la necessitat que el comerciant es posicioni en el lloc del client per ser capaços de satisfer els seus desitjos i necessitats i, així, posicionar el comerç com una marca única.

“És el primer cop que desenvolupàvem aquest format dins el Taller de Comerc i, realment, va tenir molt bona acceptació per part dels comerciants de Roses que hi van assistir”, ha afirmat Félix Llorens, per la qual cosa “és una jornada de formació que intentarem repetir en el futur en comprovar que va ser molt agraïda i profitosa pels participants”.

Un cop arribats a Barcelona, els comerciants de Roses van poder visitar diferents establiments comercials del barri de Gràcia on va poder estudiar i experimentar, a partir de l’observació, els factors psicològics que intervenen en l’experiència de compra.

La jornada de formació, subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del desenvolupament local, va finalitzar amb unes reflexions i conclusions finals sobre les botigues visitades.