Comerciants de Roses participen en un ‘Market tour’ per conèixer mercats i eixos comercials de Barcelona

‘Market tour’ dels comerciants de Roses
Els comerciants de Roses en un dels Mercats que van visitar dilluns

Els comerciants rosincs van visitar Mercats com el de Sant Antoni, de Sants i del Ninot, de Barcelona, el Mercat 11 de setembre de Barberà del Vallès i el Mercat Vell de Sant Cugat

Aquest passat dilluns, 15 de novembre, l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses va organitzar un ‘Market tour’ per diversos eixos comercials i mercats de la província de Barcelona. L’activitat va comptar amb la participació de comerciants i paradistes del mercat de Roses, així com del regidor i personal tècnic de l’àrea, que van poder conèixer de primera mà les característiques i experiències engegades en diferents zones comercials.

Millorar la competitivitat i rendibilitat del comerç de Roses és l’objectiu del programa que l’Àrea de Promoció Econòmica ofereix periòdicament als professionals del sector del municipi, a través de diferents tallers i cursos formatius, xerrades i visites. En aquesta ocasió, la proposta s’adreçava al coneixement de sistemes de gestió i dinamització de diferents mercats municipals i les seves àrees d’influència.

Al llarg de la jornada, els participants van poder visitar i conèixer propostes com la dels mercats i eixos comercials de Sant Antoni, de Sants i del Ninot, a la ciutat de Barcelona, el mercat 11 de setembre de Barberà del Vallès i el mercat Vell de Sant Cugat. Les visites comptaren amb les explicacions sobre els projectes, experiències i característiques dels diferents espais a càrrec del retailer Pep Navarro.