Els comerciants de Roses consideren que manifestar-se davant l’Ajuntament no acabarà amb el top manta

Top manta

Roses Comerç i l’Estació Nàutica estan en contra del top manta però no participaran a la manifestació d’aquest vespre davant l’Ajuntament de Roses

Top mantaL’Associació de Comerciants de Roses (Roses Comerç) i l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus manifesten que no participaran en la concentració que s’ha convocat per part d’altres entitats aquest vespre davant l’Ajuntament de Roses per protestar, entre altres coses, contra el top manta.
Els responsables de les dues entitats, que apleguen més de dues-centes empreses, tot i sentir-se molt preocupades per aquesta problemàtica i sent conscients que cal una solució urgent, creuen que aquesta no és la manera de  treballar per pressionar a les administracions perquè apliquin mesures per tal d’acabar amb una activitat il·legal, que fa anys que dura i que no només afecta negativament als comerciants, sinó que està deteriorant molt la imatge de la població.
Un deteriorament de la imatge de la Vila degut als conflictes que es produeixen amb els manters, i que a la vegada provoquen que hi hagi una sensació d’inseguretat.

El fenomen del top manta és un dels problemes més greus que té Roses i cal abordar-ho amb fermesa. Any darrera any, el passeig marítim del municipi es manté com a punt neuràlgic dels manters amb una imatge que es reprodueix cada dia i amb la més absoluta normalitat.

Roses Comerç i l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus estan treballant per buscar les vies legals possibles que permetin actuar amb contundència i eficàcia contra una problemàtica que s’ha enquistat al municipi.