Comerciants Santa Margarida demanen la dimissió de Carles Pàramo

Pla d'Usos de Temporada de Roses

Manifestació en contra del nou Pla d'Usos portada a terme el passat dilluns, 27 de març, davant de l'Ajuntament

Un grup de comerciants i ciutadans es manifesten davant l’Ajuntament de Roses per protestar per la supressió de les escoles de Vela i Windsurf del nou Pla d’Usos de Temporada

Pla d'Usos de Temporada de Roses
Els manifestants davant l’Ajuntament de Roses protestant pel nou Pla d’Usos de Temporada (PUT)

Una seixantena de comerciants, empresaris i veïns de Santa Margarida i Roses es van manifestar davant l’Ajuntament, ahir al vespre, tot just abans d’iniciar-se el ple ordinari del mes de març, per fer públic el seu malestar per l’aprovació del Pla d’Usos de Temporada (PUT) de les platges de Roses pel període 2007-2011.

Una manifestació convocada pel president de l’Associació de Comerciants de Santa Margarida, on el seu president, Ricardo Moraes, va llegir un manifest on es constatava que la raó d’aquesta acció de protesta “és el descontent per la manera que l’Ajuntament de Roses ha portat a terme l’aprovació del Pla d’Usos, pel qual no ha comptat amb les parts implicades, al contrari, ens ha ignorat”.

Moraes va assegurar que “eliminar l’esport nàutic és un grave error de l’Ajuntament, i estem aquí per denunciar-ho, ja que va ser el propi Ajuntament porta anys promocionant, amb grans subvencions l’esport nàutic”.

Segons el presidents del comerciants de Santa Margarida “el nou Pla d’Usos hagués estat una oportunitat per eliminar gran part del top manta ocupant espai al passeig marítim amb les terrasses dels hotels i restaurants”.

Per tot això, Ricardo Moraes, llegint el manifest va demanar “la dimissió de Carles Pàramo, perquè no treballa per a la unitat d’aquest poble, i també demanem a l’alcaldessa Montse Mindan que el destitueixi com regidor d’Urbanisme”.

Tot i això, Moraes va assenyalar que “l’equip de govern reflexionarà i parlarà amb les entitats i associacions de Santa Margarida per arribar a un acord entre totes les parts”.

Poc després d’iniciar-se el ple ordinari els manifestans es van dispersar, tot i que alguns van accedir a la sala de plens de l’Ajuntament sense provocar cap incidència.