En Comú Podem, la segona força més votada a Roses, lamenta que el PP fos l’opció preferida dels rosincs

En Comú Podem a Roses

En Comú Podem agraeix als 1.043 rosincs la seva confiança en les passades Eleccions Generals

En Comú Podem a RosesEn el següent comunicat la persona que fa ver possible que En Comú Podem tingués representació a Roses, David Beltran, agraeix als rosincs que van dipositar el seu vot en favor del partit. Aquest grup d’esquerres, però, lamenta a la vegada que “la primera força votada hagi estat el PP”.

Primerament ens agradaria agrair el suport dels 1,043 rosincs que han dipositat la seva confiança en nosaltres i que ens encoratja a seguir lluitant per recuperar els drets socials que ens han estat usurpats.
No obstant això, els resultats del 26J ens deixen un gust agredolç. A Catalunya les forces d’esquerra i progressistes hem tornat a vèncer de nou.

A la resta de l’Estat, i a Roses, la primera força votada ha estat el PP, i això ens entristeix perquè significa la continuïtat de les polítiques d’austeritat que tant han castigat les classes més desafavorides i afectades per la crisi. Però haver estat la segona força més votada a Roses, i la primera a Catalunya, ens motiva per continuar estant al costat de la gent tot defensant aquelles polítiques que tracten dels problemes reals de les persones: l’atur, la pobresa energètica, l’habitatge, etc. Tot plegat, ens reforça a seguir lluitant per les pròximes escomeses electorals i aconseguir que els ciutadans recuperin el protagonisme en el si de les nostres institucions i polítiques.

David Beltran
Coordinador En Comú Podem