En Comú Podem també entra en joc a Roses per a les eleccions generals del 26-J

En Comú Podem

Un moment de la xerrada d'En Comú Podem amb David Beltran i Deborah Coll

El partit d’esquerres En Comú Podem te representació a Roses per a les properes eleccions després de la seva absència als passats comicis del 20 de desembre

En Comú Podem
Un moment de l’acte de campanya d’En Comú Podem a l’Hotel Marina de Roses

David Beltran és un vell conegut de la política a Roses. Un dels fundadors  de la secció local d’ERC, va ser regidor a la passada legislatura formant part del Partit Socialista de Catalunya. Beltran és un home d’ideologia d’esquerres, tot i que amb diferents sigles. Una ideologia que l’ha portat a parlar amb la direcció provincial d’En Comú Podem per a que aquest partit tingués representació a Roses per a les properes eleccions generals del 26-J, després de la seva absència a Roses als comicis del passat 20 de de desembre.

I el passat dimarts En Comú Podem va portar a terme a l’Hotel Marina, el seu primer acte de campanya, “estem molt contents, aquest acte és un inici, una primera pedra a tot el que pot vindre a la nostra vila, perquè ja és hora que es construeixi una política d’esquerres progressista i plural”, va afirmar Beltran.

L’acte electoral d’En Comú Podem va comptar amb els candidats al Senat per Girona del partit, Deborah Coll i Lluís Ciprés, els quals van portar a terme una xerrada amb els assistents a l’acte.

Coll, professora de Primària que havia treballat com a docent fins l’any passat al Jaume Vivens Vives, va defensar la utilitat del Senat assenyalant que “és molt important, ara més que mai, perquè qualsevol canvi que es vulgui aplicar ha de quedar ratificat per aquesta Càmera”. Per tant, la nº 1 d’En Comu Podem al Senat va afirmar que “necessitem que hi hagi 8 o 9 senadors menys del PP per poder fer qualsevol canvi, com per exemple, modificar al reforma laboral o canviar la Constitució”.

Uns canvis que fan referència al lema de campanya d’En Comú Podem, ‘el canvi no s’atura’.