Comunicat de la Residència Pi i Sunyer d’avui, 21 de maig

Protecció a les residències amb una intensificació de l'actual protocol
Residència Pi i Sunyer de Roses

El director de la Residència Pi i Sunyer de Roses, Josep Marés, ha fet públic, avui, 21 de maig, un nou comunicat

Aquesta setmana el comunicat el començarem informant-vos que la setmana passada ens varen fer les proves PCR a tots el treballadors de la residència i tots els resultats han sigut negatius, afegim que una setmana més continuem sense tenir cap cas positiu de COVID19 entre els residents i tampoc cap aïllat de manera preventiva. Tot i així seguim aplicant els protocols de prevenció que ens marquen des del Departament del Salut i el Ministeri de Sanitat.

Informar-vos que aquesta setmana estem començant a rebre comunicats per part del Departament de Salut per anar preparant-nos per poder rebre visites de familiars. Com ja us vàrem informar la setmana

passada, nosaltres ja hi estem treballant per tal que de seguida que sigui possible i sempre tenint en compte les recomanacions del Departament de Salut, poder-les rebre. Tant bon punt tinguem més informació, us l’anirem donant.

En aquests moments la informació que tenim és la següent:

Les visites estan autoritzades a partir que la zona on s’ubica el centre residencial, estigui en les fases següents, segons el Pla de desconfinament:

Fase 0: priorització de les visites d’acompanyament i suport al final de vida.

Fase 1: Afegir la priorització de les visites de residents en situació de descompensació de malaltia crònica.

Fase 2: Generalització de visites a tot tipus de residents.

Fase 3: Visites de familiars (fins a 3 persones) en zones exteriors del centre residencial.

Informar-vos també que des de la Residència participarem en un projecte pioner sobre el comportament del coronavirus a les residències de gent gran. Aquest projecte, serà coordinat científicament per l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i amb el coneixement del Departament de Salut.

Una setmana més acabem agraint la feina de tot el personal de la residència i que des del primer moment ha estat al costat dels residents, companys i familiar.

Josep Marés
Director de la Residència Pi i Sunyer de Roses