Comunicat de la Residència Pi i Sunyer d’avui, 23 d’abril

Coronavirus

Residència Pi i Sunyer de Roses

El director de la Residència Pi i Sunyer de Roses, Josep Marés, fa públic, avui, 23 d’abril, diada de Sant Jordi, un nou comunicat

Com ja hem informat anteriorment, es varen fer els tests ràpids als residents amb resultat negatiu a tothom.
Posteriorment, i seguint els protocols establerts i gràcies a OPEN ARMS i al CAP de Roses s’han fet les proves PCR a tots els residents del centre i avui podem confirmar que tots han donat negatiu en el resultat.

Gràcies a la donació del pilot de motos Maverick Viñales a qui des d’aquí volem donar les gràcies, hem pogut comprar tests ràpids per poder-los fer als treballadors.

Dels tests realitzats

  • 66 han resultat negatius.
  • 3 resultats indicaven que ja havien superat la D’aquests, 2 s’han fet la PCR, un amb resultat negatiu i l’altre pendent de resultat, i l’últim estem pendent de la prova. Tots els casos pendents de confirmar el resultat es troben actualment complint la quarantena a casa serva.
  • Un test que ens ha generat dubtes a l’hora d’interpretar el resultat, s’ha posat la treballadora en quarantena, esperant que se li pugui fer la prova PCR.

Tots els treballadors que no han obtingut un resultat clarament negatiu, estaran a  casa pendents de confirmar la prova PCR negativa.

Cal destacar que tots els treballadors eren asimptomàtics, d’aquí la importància de fer aquests tests al personal de les residències, fet que venim denunciant des de l’inici de la pandèmia per tal de poder tenir una visió global de la situació actual de la Residència i poder actuar en conseqüència.

Un cop més vull agrair la feina que fan els treballadors de la Residència. Com fins ara, us informarem de qualsevol novetat i estant a la vostra disposició pel qualsevol dubte.

Aprofito l’ocasió per informar que la treballadora, que el dia 20 de març va presentar símptomes compatibles amb la COVID-19 hem aconseguit, després de 30 dies, fer-li tant el test ràpid com la prova diagnòstica PCR, que ha donat negatiu, per tant, ni va patir ni en té aquesta malalta vírica.  

Aprofito per desitjar-vos una Feliç Diada de Sant Jordi i com no pot ser d’una altra manera, també la celebrarem amb els residents.

Josep Marés
Director de la Residència Pi i Sunyer de Roses