Comunicat de la Residència Pi i Sunyer de Roses respecte a un possible cas de coronavirus

Coronavirus

Residència Pi i Sunyer de Roses

Una treballadora de la Residència Pi i Sunyer va ser confinada a casa seva per presentar símptomes compatibles al del coronavirus

El director de la Residència Pi i Sunyer, Josep Marés, ha fet públic un comunicat per explicar la veritat sobre un possible cas de coronavirus al centre geriàtric i evitar especulacions innecessàries, que només provoquen alarma.

Comunicat:

Des de la Residència Pi i Sunyer de Roses, volem informar que ahir dia 20 de març de 2020, una treballadora del centre va ser enviada a casa seva, sense haver començat el seu torn de treball per símptomes compatibles amb el del Coronavirus. Es van activar els protocols establerts en aquests casos, informant al servei d’epidemiologia, tant per part de la Residència, com de la mateixa treballadora.

Per part de la Residència i avançant-nos a l’actuació que marca el protocol en cas de contagi, hem traslladat el residents a les seves habitacions i mantindrem els treballadors a la mateixa planta. S’ha informat a tots els familiars de la situació actual a la Residència i de l’estat dels seus familiars.

Informar també, que en aquests moments no hi ha cap resident que hagi donat positiu. Anirem informant de qualsevol novetat.

El director de la Residència Pi i Sunyer ha afirmat que la treballadora “se l’ha dit que es confinés a casa perquè no se l’ha pogut fer la prova de contagi per coronavirus”, i lamenta “la manca de material de protecció que tenim”, assegurant que “hem demanat que es enviessin i ens han arribat dos kits, que es composen de guants, mascaretes, bates i barrets, per amb això no fem prou, ja que només el poden usar dues treballadores”.