Comunicat de la Residència Pi i Sunyer de Roses

Coronavirus

Residència Pi i Sunyer de Roses

El director de la Residència Pi i Sunyer de Roses, Josep Marés, fa públic aquest comunicat en agraïment per tot el suport rebut per part de la ciutadania

En nom de tot el personal de la Residència Pi i Sunyer, volem agrair totes les mostres de agraïment i de suport que estem rebent per part de familiars, amics i proveïdors; en aquests moments complicats que tots estem passant. És molt reconfortant llegir o escoltar les vostres paraules, ens demostreu i sabem que no estem sols. Volem dir-vos que tot el personal de la residència està bolcat amb els residents i intentar que sigui més fàcil el dia a dia, tot i la falta de visites i l’escalf dels seus familiars i amics.

En aquests moments volem informar-vos que no s’ha pogut fer la prova a la treballadora que divendres passat es va posar en quarantena a casa seva, tal i com vàrem comunicar, hem mogut cel i terra i a tot arreu ens hem trobat amb la negativa. Alhora fer-vos saber que a hores d’ara no tenim cap positiu. Seguim treballant amb els protocols i ordres que es van publicant tant des del Departament de Salut com des del Gobierno d’Espanya.

Aprofito aquest espai per continuar agraint a tot el personal, la dedicació i la gran professionalitat cap als nostres residents; sé que moltes d’elles tenen situacions complicades a casa i tot i així ens demanen que comptem amb elles pel que creiem oportú. No em vull oblidar del voluntaris i empreses que estan col·laborant amb nosaltres i s’han posat a la nostra disposició pel que necessitem.

Anirem informant de qualsevol novetat.

Josep Marés
Director de la Residència Pi i Sunyer de Roses