Comunicat de l’escola Montserrat Vayreda sobre l’inici del curs escolar a les noves instal•lacions

Escola Montserrat Vayreda

Comunicat on s’indiquen les instruccions que han de seguir els pares i mares dels alumnes el primer dia de classe, el 12 de setembre

Escola Montserrat VayredaLa nova escola Montserrat Vayreda ja és una realitat, de tal manera que el proper 12 de setembre més de 400 estudiants tindran el privilegi d’inaugurar-la coincidint amb l’inici del curs escolar 2017-18.

Per aquest motiu, la direcció del centre educatiu ha fet públic un comunicat dirigit als pares i mares dels alumnes de l’escola donant una sèrie d’instruccions respecte a que és el què hauran de portar els estudiants el primer dia de col·legi, per quines portes hauran d’entrar segons si són d’edat Infantil o Primària, així com d’altres indicacions per a les famílies dels nens i nenes de P3.
L’objectiu és que l’estrena de la nova escola es porti a terme amb la millor fluïdesa i la major normalitat possible.

En el mateix comunicat es fa especial èmfasi que els pares i mares no podran visitar l’escola aquest 12 de setembre, però si que ho podran fer en unes visites que tenen previstes organitzar la direcció, que seran prèviament posades en coneixement pels canals de comunicació habituals de l’escola, tant per la seva pàgina web com pel Facebook del centre educatiu.

Comunicat de la direcció de l’escola Montserrat Vayreda de Roses:

Segons decisió del Departament d’Ensenyament i de l’Ajuntament de Roses, començarem el curs, el dia 12, al centre nou.
En els propers dies el claustre de mestres amb el personal de l’ajuntament procedirem a fer el trasllat.

Manteniu-vos atents a la pàgina web i al Facebook de l’escola, per anar seguint les indicacions de cares a començar el curs.

Demanem paciència, i que entengueu que en pocs dies hem de prendre moltes decisions. Procureu respectar la planificació que farem els mestres per arribar a fer una bona acollida dels vostres fills, el dia 12. El claustre necessita organitzar espais i feines. Sabem que estarem molt millor en el nou edifici, que és realment magnífic, però primer haurem de superar els entrebancs dels primers dies.

PRIMERES INSTRUCCIONS.

El dia 12 (primer dia d’escola):
No porteu els llibres i el material. Només un estoig i l’esmorzar.
Els alumnes d’infantil i primària entraran per les portes que estaran degudament senyalitzades i seguint les indicacions dels mestres.
Les famílies no podran visitar l’escola. En els següents dies s’organitzaran unes visites perquè tothom conegui el nou centre.

Famílies de P3:
No vingueu a portar res abans del dia 12. Quan vingueu el primer dia sigui matí o tarda porteu la capsa amb la muda i les coses dels nens.

Per fer la inscripció al menjador:
S’entrarà per la porta principal, degudament senyalitzada, i en el vestíbul trobareu a la persona encarregada.

Amb la col·laboració de tots, això serà un èxit!

La Direcció del Centre