La Concentració de Clàssics de Roses es consolida a la seva tercera edició

3ª Concentració de Clàssics de Roses
El president del Motor Club Tocats pels Clàssics, Rafa Ortiz, dins el seu 600

Un centenar de vehicles d’època es van donar aquesta cap de setmana a Roses en la 3ª Concentració de Clàssics

3ª Concentració de Clàssics de Roses
El president del Motor Club Tocats pels Clàssics, Rafa Ortiz, dins el seu 600

El Motor Club Tocats pels Clàssics de Roses va celebrar el passat cap de setmana la 3ª Concentració de vehicles antics, és a dir, amb més de 25 anys d’antiguitat. I tot i que l’afluència de participants va ser un xic inferior “a causa de la meteorologia, ja que com donaven pluges molta gent ens trucava per si aquí queia aigua i hem tingut dos dies fantàstics”, va dir Josep Lluís Martos, membre de l’organització.

Finalment, però, es van donar citar a Roses al voltant d’un centenar de vehicles antics, si fa o no fa la mateixa xifra que l’any passat tot i que enguany “la gent que ha vingut és la veritable enamorada dels cotxes d’època, és a dir que venen per gaudir del seu vehicle i compartir una jornada amb altres persones que tenen cotxes antics, i no d’aquelles van  a les concentracions a veure que poden treure de regal de les respectives organitzacions”, va manifestar el president del Motor Club Tocats pels Clàssics, Rafa Ortiz.

Aquesta concentració es va inaugurar el dissabte 21 a les 4 de la tarda, quan es van rebre als vehicles participants a les portes de la Ciutadella. Tot seguit, la comitiva de vehicles es va dirigir al port esportiu, on van ser rebuts els participants per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.

A les 6 de la tarda els conductors van portar el seus clàssics fins a la Plaça Catalunya, on els van aparcar mentre a la sala d’actes de l’Ajuntament de Roses es feia la presentació de l’ONG ‘Pilotes per un Somriure’, creada per l’equip rosinc ‘Gorditos Team’, format per Martos i Sergi Cayuela que va participar l’any passat a la Maroc Challenge.

Un dissabte que va acabar a l’antic càmping Bahía al so de la música dels diferents grups que hi havia per a l’ocasió.

Diumenge, els que van voler van fer una ruta pel terme municipal de Roses amb el seu vehicle, o bé a bord del Tren Turístic de Roses. Els que van preferir quedar-se als terrenys de l’antic càmping van poder gaudir del servei de bar, de l’exhibició de l’Associació de Ràdio Control 099RC, o d’adquirir un cotxe en miniatura, una polsera candela per ajudar als nens i nenes amb càncer, o comprar a la parada de la botiga de productes nord-americans Gas Monkey. A més, l’organització, pensant en la mainada, va contractar joc inflables que van fe les delícies dels més petits.

Un cop tots els participants que van voler, van gaudir de la fideuada preparada per la família Guitart, tothom va marxar cap al seu destí d’origen, a l’espera de la 4ª Concentració de Clàssics Badia de Roses.