Concert acústic de l’artista rosinca Àngels Ortiz a Vilajuïga

Àngels Ortiz

La cantautora rosinca Àngels Ortiz / Foto: Vanessa Arellano

La cantautora rosinca presentarà al Mercat de l’Encant de Vilajuïga el seu últim disc, “Angels del Zel”

Àngels Ortiz a Vilajuïga
La cantautora rosinca Àngels Ortiz / Foto: Vanessa Arellano

La rosinca Àngels Ortiz actuarà demà diumenge, 12 de febrer, en el marc del  Mercat de l’Encant de Vilajuïga. Després d’una aturada en la seva vessant roquera, la cantautora de Roses presentarà en aquesta població de l’Alt Empordà els temes del seu darrer disc, “Àngels del Zel”, després d’haver-lo presentat amb èxit al Teatre Municipal de Roses, i posteriorment en un altre concert que va oferir al Teatre El Jardí de Figueres.

“Àngels del Zel” és un disc format per deu temes, com Home, Oasi, Jocs de marbre, Pàgines en blanc o Melodies, que s’emmarquen en el gènere pop-rock, tot i que també hi ha blues, així més roqueres on l’artista explica les seves vivències personals. Va ser un treball gravat amb la seva banda de rock i produït per ella mateixa, amb la col·laboració del músic Carles Garcia.

En aquest concert, previst per a les 12 hores, l’Àngels, a banda de presentar el seu darrer treball també farà un repàs de cançons seves i algunes versions.

Àngels Ortiz

L’Àngels Ortiz és professora de cant modern a l’Escola de Rock i Música Moderna de Roses. Fa 19 anys que exerceix la docència, i des d’aquest hivern dóna classes també a l’Escola Alegro del Casino Menestral de Figueres, on també imparteix la seva especialitat: el rock i la música negra. Ortiz ensenya tècniques de composició i improvisació, i tècnica vocal, desenvolupant un programa propi elaborat a partir de l’experiència que ha acumulat amb els anys.