Concert benèfic de Rusó Sala i altres músics rosincs a favor dels refugiats sirians

Concert solidari a Roses pels refugiats

Rusó Sala, Àngels Ortiz, Ian Sala, Pablo Rodríguez, Boris Moërker, Anna Gratacós, Terry Patrick Ryan i Tobias Stein són els músics rosincs que actuaran en aquest concert solidari

Concert solidari a Roses pels refugiatsAquest proper divendres, 13 de maig, el Teatre Municipal de Roses acollirà un concert benèfic de la cantautora rosinca Rusó Sala amb la col·laboració d’altres músics rosincs.
L’espectacle, previst per a les 21.30 hores, anirà en benefici de les ONG’s Associació Alhambra-Internacional, de Vic, i G-Fire Bombers CyL, de Castella i Lleó, “i el que volem amb aquest concert és col·laborar amb entitats més petites, que no tenen recursos, com aquestes dues, que estan treballant sobre el terreny, en el camp de refugiats d’Idomeni”, ha afirmat Júlia López, impulsora juntament amb la Rebeca Giner i la cantant Rusó Sala, d’aquest concert benèfic.

El perquè són les beneficiaries aquestes dues entitats “és senzillament perquè tenim contacte personal ambdues associacions i sabem de segur que els diners i l’ajuda que els enviem estan realment fent la feina d’ajudar als refugiats”, ha dit López.

Així, en aquest concert, que anirà destinat a la recaptació de fons a favor dels refugiats sirians, hi participaran la Rusó Sala, que oferirà el seu repertori discogràfic, i d’altres  musics rosincs com l’Àngels Ortiz, l’Ian Sala, en Pablo Rodríguez, en Boris Moërker amb els The Gremlins, l’Anna Gratacós, en Terry Patrick Ryan,i en Tobias Stein.

Un espectacle musical que s’arrodonirà amb l’actuació de la companyia de dansa contemporània, de Castelló d’Empúries, El Paller, i una exposició de dibuixos dels alumnes de l’Escola Jaume Vicens-Vives i d’una altra feta pels joves del CAR, que es mostraran al vestíbul del Teatre de Roses.

Després de l’estiu, viatge al campament d’Idomeni

Les impulsores d’aquest concert, així com d’altres rosincs que hi vulguin tindran l’oportunitat de viatjar al campament d’Idomeni “convidats per G-Fire Bombers CyL per comprovar de primera mà a on han anat a parar els diners que els hem enviat”, ha assenyalat la Júlia López.

Obsequis per als assistents al concert

Està previst que durant la celebració d’aquest concert benèfic se celebri un sorteig, ja que “moltíssim establiments de Roses han col·laborat i sortejarem els molts de regals que ens han donat”, ha avançat la Júlia.