Concert de DelPuerto al Teatre de Roses, un regal de Reis per a la música

DelPuerto

DelPuerto actuarà aquest dissabte en el Teatre Municipal de Roses presentant el seu treball ‘Todo Puede Ser’

Serà un regal de Reis tot i que amb 3 dies de retard, però un regal de Reis com cal per a la música i la cultura és el que oferirà el rosinc DelPuerto aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses amb un concert per presentar el seu darrer treball.

Després que aquesta actuació, prevista per al passat 31 d’octubre, s’acabés suspenen per les noves restriccions decretades pel Govern de la Generalitat per contenir la pandèmia de la Covid-19, DelPuerto actuarà, per fi, aquest proper dissabte 9 de gener al Teatre de Roses per presentar el disc ‘Todo Puede Ser’. Un concert amb tota la seva banda, on la escenografia i la interacció amb el públic confluiran amb el seu directe.

Un concert en el que, a més, actuarà de telonera la jove talent de la cançó, també de Roses, Ariadna Vieyra, i amb un altre un artista convidat, del qual no s’ha desvetllat el nom.

L’obertura de les portes del Teatre Municipal serà a les 18 hores, i l’inici del concert serà una hora més tard, a les 19 hores.

DelPuerto

Alberto Del Puerto, artísticament DelPuerto, és un músic, compositor que es rodeja d’uns músics fixes per a la realització dels directes. Va editar el treball ‘Todo Puede Ser’  amb la producció d’en Jordi Cristau, on el el primer single, ‘Arde’ ha arribat a les 130.000 reproduccions a Spotify i el videoclip del mateix tema (produït per Iván Mulero), supera actualment les 60.000 visualitzacions.

Descobert artísticament per en Xavi Pérez, (‘Sigo Soñando’ 2013 / ‘Hemisferios’ 2015), ha realitzat concerts per tot el territori nacional, a més d’actuar com a teloner d’Antonio Orozco en el concerts que ha aquest ha fet  a la sala La Rivera, a Madrid, Razzmatazz, a Barcelona, al de Teatre La Llotja de Lleida, al Teatre de Cornellà de Llobregat, al Palau de les Arts de Valencia, a l’Auditori de Viladecans, a La Farga (Hospitalet), a la Plaça de Toros d’Antequera, o a La Mirona de Girona, entre d’altres.

Va iniciar el ‘Todo Arde Tour’ per tot el territori nacional a l’agost de 2019, i que es va veure es va veure interromput a principis d’aquest any a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia.

Cal a dir que el concert se celebrarà seguint les mesures de seguretat de la Covid-19 marcades pel PROCICAT, tot i que la seva celebració dependrà de si finalment es decreta el confinament total durant el cap de setmana com ha plantejat del Govern de la Generalitat.

Es garanteixen les mesures de seguretat i higiene per la situació actual del COVID-19

Les entrades es poden adquirir on line a la web de Roses Cultura. Atès que entre cada grup de amics o familiars es deixa un espai d’una localitat, es recomana adquirir les entrades en grup per poder estar en localitats contigües.