Concert de Joan Chamorro, referent del Jazz a Catalunya, al 1935 Cafè Bistrot

1935 Cafè Bistrot
Joan Chamorro actuarà a Roses acompanyat de la cantant Alba Armengou

El músic i un dels referents del jazz a Catalunya, Joan Chamorro, actuarà dins el cicle Jazz&Tapes del 1935 Cafè Bistrot

1935 Cafè Bistrot
Joan Chamorro actuarà a Roses acompanyat de la cantant Alba Armengou

Aquest divendres, 7 de desembre, a les 21 hores, el 1935 Cafè Bistrot by Terraza de Roses, acollirà un concert molt especial, amb la presència de Joan Chamorro (contrabaix), el gran músic de jazz català, acompanyat d’Alba Armengou (veu, trompeta i saxo), ambdós de la Sant Andreu Jazz Band.

Un concert que s’emmarca en el cicle Jazz&Tapes, el qual es porta a terme cada primer divendres de cada mes. Una iniciativa cultural i gastronòmica el 1935 Cafè Bistrot, del Grup Terraza va iniciar el passat mes de juny amb una gran acollida tant per part del públic local com dels turistes que hi són a la nostra comarca.

La presència de Joan Chamorro en aquest concert serà la millor manera de donar la benvinguda a les festes de Nadal, i per això el xef del Grup Terraza ha preparat una carta de tapes especial i específicament creada per aquest concert.

El cicle Jazz&Tapes s’ha convertit, gràcies a un acord entre el Grup Terraza i la reconeguda banda Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel mateix Joan Chamorro, en una plataforma per portar els joves talents del jazz català a l’Empordà.

La setmana passada es va renovar aquest acord de col·laboració perquè el 1935 Cafè Bistrot by Terraza segueixi comptant amb els joves talents de la Sant Andreu Jazz Band durant l’any 2019, dintre del cicle Jazz&Tapes.