Concert de qualitat de Mishima a Roses, on va presentar el seu darrer treball, ‘L’ànsia que cura’

Mishima

David Carabén durant el concert ofert per Mishima al Teatre Municipal de Roses

Un directe molt proper i melòdic van oferir els cinc músics barcelonins de Mishima al Teatre Municipal de Roses

Mishima
David Carabén durant el concert ofert per Mishima al Teatre Municipal de Roses

Amb la trilogia d’àlbums ‘Set tota la vida’, ‘Ordre i aventura’ i ‘L’amor feliç’ el grup Mishima, creat a Barcelona al 1999, es va erigir en un dels referents de la nova cançó catalana, consagrant-se gràcies als gairebé 80 concerts que va oferir a la gira del 2010 amb el segon disc dels esmentats, ‘Ordre i aventura’.
I ara, amb el seu setè treball, ‘L’ansia que cura’, Mishima, integrat per David Carabén, Xavi Caparrós, Marc Lloret, Alfons Serra i Dani Vega respecten, i molt, la seva passió per unes lletres amb uns textos molt acurats en un disc més melòdic i instrumental que els anteriors.
Un disc que dissabte el van poder gaudir els assistents al Teatre Municipal de Roses, alguns d’ells provinents de Vic i de Tarragona, “tenim una tieta que té un apartament a Santa Margarida i sabent que tocava Mishima a Roses hem vingut a passar el cap de setmana”.
Un seté treball, ‘L’ànsia que cura’ títol tret de la cançó La brisa’ que els cinc músics barcelonins van presentar a Roses davant unes 200 persones. Un públic que de des del primer tema, “gràcies per acompanyar-nos aquesta nit”, va agrair Carabén, es va fer còmplice de la música de Mishima seguint-la amb els palmells i cantant la majoria de les peces interpretades pel grup català.

Un concert de presentació a Roses on Mishima va interpretar les 12 cançons que componen el seu nou disc, 12 lletres que giren al voltant de les diferents idees de paradís que l’ésser humà pot concebre, barrejant-les amb els grans èxits dels seus treballs discos anteriors allargant la vetllada musical fins a les dues hores. 2 hores de bona música catalana amb un dels grups.

Un nou èxit en la carrera artística de Mishima que van publicar l’any passat, tot just quan es complia 15 de carrera musical i que va fer gaudir de valent als assistents al Teatre Municipal de Roses, que per cert, ni rastre d’ànsia va patir cap d’ells, al contrari, el que van experimentar va ser goig d’escoltar a un del grups referents del panorama musical català.