Concert del cantautor rosinc DelPuerto al Teatre Municipal de Roses

DelPuerto

La celebració del concert, previst per aquest dissabte, 31 d’octubre, dependrà si finalment s’aprova el confinament total durant els cap de setmana

Després de l’aturada del ‘Todo Arde Tour’, la gira de DelPuerto, arriba el pròxim 31 d’Octubre al Teatre Municipal de Roses on presentarà el seu treball ‘Todo Puede Ser’ en un concert amb tota la banda, on la escenografia i la interacció amb el públic confluiran amb el seu directe.

Un concert que l’obrirà la jove talent de la cançó, la rosinca Ariadna Vieyra, i en el que, a més, l’espectacle comptarà també amb un artista convidat, del qual no s’ha desvetllat el nom.

L’obertura de les portes del Teatre Municipal serà a les 18 hores, i l’inici del concert serà una hora més tard, a les 19 hores.

DelPuerto

Alberto Del Puerto, artísticament DelPuerto, és un músic, compositor que es rodeja d’uns músics fixes per a la realització dels directes. Va editar el treball ‘Todo Puede Ser’  amb la producció d’en Jordi Cristau, on el el primer single, ‘Arde’ ha arribat a les 130.000 reproduccions a Spotify i el videoclip del mateix tema (produït per Iván Mulero), supera actualment les 60.000 visualitzacions.

Descobert artísticament per en Xavi Pérez, (‘Sigo Soñando’ 2013 / ‘Hemisferios’ 2015), ha realitzat concerts per tot el territori nacional, a més d’actuar com a teloner d’Antonio Orozco en el concerts que ha aquest ha fet  a la sala La Rivera, a Madrid, Razzmatazz, a Barcelona, al de Teatre La Llotja de Lleida, al Teatre de Cornellà de Llobregat, al Palau de les Arts de Valencia, a l’Auditori de Viladecans, a La Farga (Hospitalet), a la Plaça de Toros d’Antequera, o a La Mirona de Girona, entre d’altres.

Va iniciar el ‘Todo Arde Tour’ per tot el territori nacional a l’agost de 2019, i que es va veure es va veure interromput a principis d’aquest any a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia.

Cal a dir que el concert se celebrarà seguint les mesures de seguretat de la Covid-19 marcades pel PROCICAT, tot i que la seva celebració dependrà de si finalment es decreta el confinament total durant el cap de setmana com ha plantejat del Govern de la Generalitat.

Entrades

Les entrades es poden adquirir on line a la web de Roses Cultura. Atès que entre cada grup de amics o familiars es deixa un espai d’una localitat, es recomana adquirir les entrades en grup per poder estar en localitats contigües.  

Cal destacar que per a la gent amb mobilitat reduïda s’ha habilitat la fila 4.