Concert d’Empordà Gospel Choir a l’església de Santa Maria a benefici de Càritas Roses

Empordà Gospel Choir amb Càritas Roses

Gospel i música espiritual negra per ajudar als més desvalguts de Roses

Empordà Gospel Choir amb Càritas RosesAvui diumenge Roses acollirà una actuació musical que té assegurada l’assistència de públic, si ens atenem a les vegades anteriors que el grup Empordà Gospel Choir ha actuat a la Vila rosinca.

Recordem, per exemple, el concert que va fer omplir el Teatre Municipal de Roses l’any 2014. O un any més tard, quan aquest grup va actuar en el concert anual benèfic de la Fundació Roses Contra el Càncer, al desembre de 2015.
O sense anar tant lluny, al maig de 2016, quan els cantants dirigits per Tina Crespo van oferir una altra actuació solidària a favor de Càritas Roses, a l’església de Santa Maria.

I en el mateix indret, el temple religiós de Roses, i amb el mateix objectiu, el d’ajudar, Empordà Gospel Choir actuarà aquesta tarda, a les 19 hores, a benefici un altre cop de Caritas Roses. “És un espectacle que va tenir molt d’èxit l’any passat i va agradar molt a la gent, i ho tornem a fer a l’església perquè aquest tipus de musica amb cançons espirituals negres s’ha composat per escoltar-la en escenaris religiosos”, ha manifestat Pere Bohigas, Vocal de Càritas.

El donatiu per assistir al concert és de 5 €, uns diners que Càritas Roses destinarà “per sufragar les despeses de la llum, de l’aigua, uns elements bàsics per al funcionament de l’entitat”, ha explicat Bohigas.

Empordà Gospel Choir

El grup Empordà Gospel Choir va néixer a Roses l’any 2010 impulsat per l’Associació Viumúsika. És un Cor composat per una cinquantena de cantaires d’arreu la comarca de l’Alt Empordà, així com d’altres provinents d’arreu, dirigits per la Tina Crespo.
Normalment assagen a Roses, i els interessats en formar part del grup poden trucar al telèfon 629 764 293 (Tina) o a través del correu electrònic empordagospelchoir@gmail.com.