Concert d’homenatge a un gran músic de Roses, Carles García

Homenatge a Carles García

Carles García , un music de Roses que ha sabut deixar petjada en el món de la música

El concert per homenatjar a Carles García, que pateix una malaltia degenerativa, tindrà lloc demà dissabte a les 21 hores al Teatre Municipal de Roses

Homenatge a Carles García
Carles García , un music de Roses que ha sabut deixar petjada en el món de la música

Carles García és un músic de Roses que va néixer l’1 d’abril de 1958, i per circumstàncies de la vida va arribar a aquest món a Sidi Ifni, població situada al Sàhara occidental.

I en García, des de ben petit va dedicar la seva vida a la música, la seva passió, i per això es va formar al Conservatori del Liceu de Barcelona. Una vida dedicada a la música entre la docència, ja que ha estat professor a diferents poblacions de l’Alt Empordà i Barcelona, i les actuacions que ha realitzat amb els diferents grups en els que ha tocat, entre d’ells Locura de Amor, Gar & Cia, Soultrans, Harry El Sucio (tots quatre fundats per ell mateix), Los Tremendos, Apàtrides, Chuck Birras Band, La Pell del Violí i Egotrip.

Una gran activitat musical que Carles García va de deixar ja fa temps a causa d’una malaltia degenerativa.
Però, en Carles va deixar petjada. Tant entre els seus alumnes com entre els seus companys musicals, els quals “em van contactar fa aproximadament un any perquè volien fer-li un homenatge, però en aquell no vaig poder dedicar-me, i ara ha arribat el moment, abans que la seva malaltia vagi a més”, ha manifestat l’Àngels Ortiz, cantant i compositora rosinca i la persona que està al costat d’en Carles García.

I l’Àngels i l’Asssociació d’Artistes de Roses han estat els encarregats d’organitzar un concert homenatge a Carles García, que tindrà lloc aquest dissabte al Teatre Municipal a les 21 hores en el que està prevista l’actuació “d’amics, exalumnes i companys d’aventures musicals els quals, en format cantautor, interpretaran dues cançons cadascú”, ha explicat Ortíz, per afegir que “també actuaran les tres bandes més significatives en la carrera d’en Carles, Locura de Amor, La Pell del Violí amb el que vam musicar tots dos amb textos de Miquel Martí i Pol i el Soultrans”.


Segons ha assegurat l’Àngels s’ha hagut de fer una tria per seleccionar els grups que participen en aquest concert “perquè si ens haguessin posat a reunir totes les bandes que ha tocat estaríem dos dies fent el concert d’homenatge”.

Rock, Soul, però sobretot admiració per aquest gran músic és el que posaran sobre l’escenari aquest dissabte músics com Rusó Sala, Vicens Cànoves, Diana, Madamme Mustash, Ian Sala, Oscar Tanús (Gato), Tomàs fletxa, Samuel Arderiu, The Lolita’s sisters, Mar Benavides, David Ruano, Yan Ficker, Irún, Tess blue & Edu Garcia, Peter Sarach, Jordi Rubau i, com no, l’Àngels Ortiz per homenatjar a Carles García.