Concert de Nadal a Roses amb la Coral Sant Jordi

Concert de Nadal a Roses

El concert de Nadal s’oferirà a l’església Santa Maria de Roses amb l’entrada lliure

Concert de Nadal a RosesEl proper divendres, 23 de desembre, l’Ajuntament de Roses oferirà el seu tradicional Concert de Nadal a l’església de Santa Maria, que comptarà en aquesta ocasió amb una de les formacions corals de més prestigi i projecció a tot Catalunya: la Coral Sant Jordi.

La Coral Sant Jordi, que aviat celebrarà setanta anys d’història, va néixer l’any 1947 d’un grup d’amics animats per Oriol Martorell, que n’assumí la direcció des de l’inici i al llarg de més de quaranta anys. El ferm compromís de la Coral Sant Jordi amb la música catalana s’ha combinat des de sempre amb un esperit eclèctic que l’ha dut a interpretar tot tipus de música, des de les melodies del Llibre Vermell de Montserrat fins a música de jazz.

La Coral posseeix una llarga trajectòria de difusió musical, amb més de 1.800 concerts interpretats a Catalunya, arreu de l’Estat espanyol i en altres països europeus, sovint amb la col·laboració de directors i compositors de prestigi, com ara Eduard Toldrà, Sergiu Celibidache, Antoni Ros Marbà, Duke Ellington o Laszlo Heltay, entre tants altres, i sempre amb la voluntat de transmetre el patrimoni de la música coral amb el màxim rigor tècnic i artístic a un públic tan ampli com sigui possible. Des del setembre de 2016, el seu director titular és Oriol Castanyer i Martí.

El concert s’iniciarà a les 21 hores i l’entrada és lliure.