Concert solidari del cor Geriona a benefici de Xaropclown al Teatre El Jardí de Figueres

Xaropclown

Xaropclown és una associació sense ànim de lucre creada fa 12 anys, que té per objectiu alleugerir, humanitzar i alliberar, mitjançant pallassos professionals, les estades hospitalàries tant de nens i nenes com de gent gran  

El proper 27 de desembre, a les 20 hores, el cor Geriona i la Girona Band Band oferiran el concert “La màgia del cinema: cançons de pel·lícules infantils” al Teatre Municipal El Jardí de Figueres en una gala solidària a benefici de Xaropclown, pallassos d’hospital.

El cor Geriona, conegut per ser finalista al programa de TV3 “Oh Happy Day” el 2013, és un cor gironí de veus blanques format per setze noies sota la direcció d’Imma Pascual.

Amb més de quinze anys de trajectòria, el seu repertori recorre des de la música clàssica fins a cançons populars, passant per bandes sonores i espirituals negres. En els darrers anys, ha estat nombrat Cor Oficial de l’Auditori de Girona.

Aquest Nadal ofereix un concert ben especial ja que cantarà de manera totalment solidària a favor de l’ONG Xaropclown, pallassos d’hospital que visiten els nens i nenes hospitalitzats a casa nostra per tal que millorin el seu estat anímic gràcies a l’humor.

Les entrades es poden adquirir exclusivament de manera anticipada a través del web de Xaropclown.

Tots els beneficis de les entrades aniran íntegrament destinats a donar suport al servei de Xaropoclown a l’hospital de Figueres.

El preu de les entrades és de 12€, amb gratuïtat per als menors de 3 anys.

Els pallassos d’hospital de Xaropclown, associació creada fa 12 anys, visiten cada setmana els pacients pediàtrics de l’Hospital Josep Trueta de Girona, i de manera quinzenal, els de l’Hospital de Figueres.
També alleugen l’estada a persones grans a través del riure i de l’humor al centre sociosanitari Bernat Jaume de Figueres.

L’ONG Xaropclown a més, celebra el seu primer aniversari fent riure els pacients més petits de l’Hospital de Figueres, fet que va ser possible gràcies a donacions privades i la colaboració de l’Ajuntament de Figueres.

Al llarg de tots els seus anys d’història, Xaropclown ha realitzat diverses activitats fora de l’hospital amb la intenció de donar a conèixer els seus projectes i sensibilitzar la població de la importància de l’humor respectuós com a eina per gaudir de bones relacions i millorar la qualitat de vida.

Per això, Xaropclown fa una crida a tota la població de la comarca de Girona per tal d’omplir el Teatre El Jardí de Figueres, per una bona causa.