Concurs d’aparadors i desfilades a Roses per la Festivitat del Corpus

Festivitat del Corpus

Un concurs que tindrà a les flors com a protagonistes en el marc de la Festivitat del Corpus

Festivitat del Corpus L’Associació de Comerciants de Roses ha organitzat un concurs d’aparadors i desfilades amb les flors com a protagonistes, en el marc de la Festivitat del Corpus. Els comerciants faran les seves catifes de flors i s’ha organitzat un concurs d’aparadors, en col·laboració amb l’Ajuntament.

Així del 26 al 29 de maig s’ha programat la decoració de balcons i establiments comercials i es farà el concurs d’aparadors i el 29 de maig hi haurà una desfilada de pentinats amb recollits florals, en la qual hi participaran quatre perruqueries.
En aquest concurs d’aparadors hi participen vuit establiments, Strena’t, Sa Botigueta, Botiga Esther, Foto Cano, Íntima, Boutique Mach, Toldos i Cortines Roses i Farmàcia Gratacós, que prepararan decoracions amb flors de paper.

I en la desfilada de pentinats amb recollits florals hi participaran la Perruqueria Art, Eros Perruquers, Perruqueria Mima’t i Perruqueria Marina 2.

Assenyalar que com cada any per la Festivitat del  Corpus, els vianants que passegin pels carres Doctor Arruga (mercat municipal), la plaça de l’Àngel, la Rambla Ginjolers, i els carrers Pi i Sunyer, D’en Marió, Trinitat, Joan Badosa Sant Elm, l’avinguda Montserrat, la Plaça Llevant, l’avinguda Jaume i els carrers Francesc Macià i Sant Sebastià podran gaudir de les originals catifes de flors que engalanaran els espais.