Concurs de receptes de cuina on l’ingredient principal ha de ser un sobrant d’un plat cuinat

Consell Comarcal de l'Alt Empordà

El Consell Comarcal organitza aquest concurs de cuina en el marc de la Setmana Europea de la prevenció de residus

Consell Comarcal de l'Alt EmpordàCoincidint amb la celebració de la Setmana europea per a la prevenció de residus, que tindrà lloc entre els dies 22 i 30 de novembre, l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza un concurs de receptes de cuina.

La recepta ha de tenir, com a ingredient principal, un sobrant d’un plat cuinat (trossos de carn, peix, verdures, pa…) o bé un sobrant alimentari en la preparació del plat (trossos de verdures o parts del peix o de la carn que habitualment no s’utilitzen per cuinar). També es valorarà la utilització de productes locals així com productes de temporada d’acord amb la recepta.

Els participants s’han de descarregar una fitxa a la pàgina web de l’àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal, emplenar-la en tots els seus apartats i enviar-la mitjançant correu electrònic o correu convencional. La recepta guanyadora rebrà com a premi una cistella de productes ecològics valorada en 150 euros i les quatre millors també es publicaran a la premsa comarcal. Finalment, totes les receptes es penjaran a la pàgina web com un fitxer per poder descarregar.

El termini de presentació de les receptes acaba el 3 de novembre.