El concurs de dibuix de la Piscina de Roses arriba al seu deu aniversari

Concurs de dibuix de la Piscina de Roses

La Vinyet García i l'Agustí Planas flanquejant a l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan

Vinyet García, de Pau, en categoria Infantil i Agustí Planas de Port de la Selva, en la de Primària han estat els guanyadors

Concurs de dibuix de la Piscina de Roses
La Vinyet García i l’Agustí Planas flanquejant a l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan

Deu anys, el que porta la Piscina oberta, fa que s’organitza el concurs de dibuix de Nadal, el qual està adreçat als abonats i als participants de les activitats aquàtiques.

I en el desè aniversari, Vinyet García, de 5 anys, i alumna de P5 de l’Escola de Pau amb el seu dibuix on hi ha representat “un arbre, unes boles, unes estrelles, un tió, uns triangles i una nena”, segons ella mateixa va explicar, va ser mereixedora de guanyar el desè concurs de dibuix de la Piscina de Roses en la categoria Infantil. La Vinyet va rebre com a premi un joc de de cases i nines.

I Agustí Planas, de 10 anys, que estudia de 5è de Primària a Port de la Selva va ser el guanyador de la categoria de 6 a 12 anys. L’Agustí per guanyar el concurs van dibuixar a l’Esquitx, “el logotip de la Piscina que està nedant amb un barret amb el número 10 que simbolitza el desè aniversari”, assegurant que va posar a l’Esquitx al seu dibuix “perquè sempre me’l trobo quan vinc a la piscina i he pensat que l’havia de posar”. Un laboratori de química va ser el joc que li va tocar com a premi.

L’alcaldessa de Roses i presidenta de PRODER SL, societat municipal que gestiona la Piscina, Montse Mindan, que va ser l’encarregada de lliurar els premis als guanyadors, va assenyalar que “un dels actes més macus que fem a la piscina és l’entrega dels premis als guanyadors del concurs de dibuix”, destacant que “enguany han estat 143 els nens i nenes els que han participat”.

Els dibuixos guanyadors seran les nadales que farà servir la Piscina Municipal per felicitar el Nadal.