El concurs de fotografia #visitroses_summer registra quasi 1.300 imatges penjades a Instagram

Concurs de fotografia #visitroses_summer

'El perro verde' fotografia guanyadora de juliol del concurs #visitroses_summer

L’èxit de participació d’aquest concurs a través de la xarxa social Instagram fa que l’Ajuntament vulgui organitzar una segona edició

Concurs de fotografia #visitroses_summer
‘El perro verde’, fotografia guanyadora de juliol del concurs #visitroses_summer realitzada per @ebuxeda

A principis de juliol l’Ajuntament de Roses va obrir la convocatòria per participar al concurs de fotografia anomenat #visitroses_summer a través de la xarxa social Instagram.

La temàtica del concurs va ser“L’estiu a Roses” i les imatges presentades havien de contribuir a difondre els atractius de la Vila Rosinca, tant a través d’imatges detallistes com genèriques.

Concurs on els treballs fotogràfics s’havien de compartir a Instagram que va tenir molt d’èxit, “sí, per ser el primer any que organitzàvem un concurs d’estiu de fotografia ha anat molt bé en quant a la participació, ja que han estat 1.299 fotografies les que van ser etiquetades com #visitroses_summer”, ha manifestat el regidor de Turisme, Fèlix Llorens.

Cada setmana dels mesos de juliol i agost el jurat, composat per treballadors de l’Àrea de Turisme de Roses, va triar una imatge finalista. De les 4 seleccionades al juliol es va triar la imatge guanyadora del mes, que va ser l’anomenada ‘El perro verde’ (vegeu imatge) realitzada per l’Elena, registrada a Instagram com @ebuxeda, la qual, com a premi, va rebre un àpat al restaurant Els Brancs, d’1 estrella Michelin.

Segons el regidor de Turisme, “de les gairebé 1.300 presentades hem prioritzar per optar al premi aquelles que transmeten un ambient estiuenc”, i que donat l’èxit de participació que ha tingut aquest primer concurs d’estiu de Roses “tindrà segur una segona edició”, afegint, a més de “fer d’altres durant l’any amb un format diferent amb la finalitat de premiar fotografies que s’etiquetin #visitroses exposant-les a l’Oficina de Turisme”.

Properament es farà públic la fotografia guanyadora del mes d’agost.