Concurs literari a Roses amb l’escriptor i periodista de TV3, Martí Gironell

Biblioteca de Roses

Martí Gironell

La Biblioteca Municipal de Roses organitza un concurs de relats col·lectius amb la col·laboració de Martí Gironell

Biblioteca de Roses
Martí Gironell

La Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses proposa una nova experiència literària, en aquesta ocasió, permetent al públic participar en la redacció d’un relat col·lectiu que s’escriurà conjuntament entre l’escriptor i periodista de TV3, Martí Gironell, i els usuaris virtuals de la biblioteca. Els relats es crearan a partir d’aportacions de textos de quatre línies per part de cada participant, fins configurar la història final.

A partir d’un mateix paràgraf inicial que aportarà l’escriptor i periodista , es crearan dos relats diferents, cadascun escrit per un equip de 10 coautors, entre els quals hi haurà el propi escriptor, que intervindrà com un participant més. El sistema de torns serà automàtic, de forma que cada persona inscrita hi aportarà un mínim de dos fragments de quatre ratlles. D’aquesta manera, els participants cooperaran en línia durant 25 dies, per organitzar conjuntament la construcció del text definitiu.

Un cop finalitzat tot el procés, s’escollirà el millor dels dos textos resultant. El gran repte és aconseguir un relat ben cohesionat entre tots els membres de l’equip. Com a premi, tots els participants rebran una subscripció gratuïta durant un mes als continguts complets de la versió digital del diari Ara, mentre que els 10 integrants de l’equip guanyador rebran un premi especial.

Els interessats a participar en el concurs poden inscriure’s fins al proper 12 d’octubre a través de la pàgina web 4 ratlles, emprant el codi d’inscripció: bibjvv. El concurs està obert a qualsevol persona entre 18 i 99 anys.
Les places estan limitades a la participació de 20 persones, havent-se ja inscrit 12 participants.

Aquesta activitat està organitzada per la Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses en col·laboració amb Quatre Ratlles, entitat especialitzada en la gestió de relats col·lectius.