Condol de la FOEG als familiars de les víctimes de l’avió sinistrat on hi viatjaven empresaris i treballadors gironins

Patronal FOEG

Patronal FOEG Representants de la Patronal FOEG amb el seu president, Ernest Plana, al mig / Foto: arxiu

Empresaris del sector càrnic anaven a una fira a Alemanya

Patronal FOEG
Representants de la Patronal FOEG amb el seu president, Ernest Plana, al mig / Foto: arxiu

La patronal FOEG lamenta el tràgic accident aeri succeït avui als Alps francesos de l’Airbus A320 de la companyia alemanya Germanwings, que feia el trajecte entre Barcelona i Düsseldorf, i manifesta el seu més sentit condol als familiars de les víctimes del sinistre, entre les quals hi ha empresaris i treballadors de les comarques de Girona, que anaven a la fira Anuga FoodTec, la de referència del sector de la maquinària del sector alimentari, que se celebra a Düsseldorf, “anaven a aquesta Fira tenint en compte que aquest vol és molt utilitzat per empresaris gironins”, ha manifestat el president de la FOEG, Ernest Plana, el qual ha volgut “traslladar tot el nostre suport i el nostre condol als seus familiars”.

Plana també ha afegit que “ens consta que hi ha hagut persones de la Creu Roja de Girona que s’han desplaçat a Barcelona per donar suport als familiars afectats”. Plana.

La patronal gironina demana que s’esclareixin el més aviat possible les causes d’aquest accident i es posa a disposició dels afectats per tot el que es pugui necessitar.