El Consell Comarcal acull una exposició de pintures de Rosalina Carreras i Enric Rovira

Exposició al Consell Comarcal de l'Alt Empordà
Els artistes figuerencs Rosalina Carreras i Enric Rovira

Aquesta mostra de pintures dels dos figuerencs es va inaugurar ahir a la tarda

Exposició al Consell Comarcal de l'Alt Empordà
Els artistes figuerencs Rosalina Carreras i Enric Rovira

La sala d’exposicions del Consell Comarcal de l’Alt Empordà acull fins al 30 de desembre una mostra pintures de Rosalina Carreras i Enric Rovira. L’exposició, que es va inaugurar ahir dimarts a les 17:30 hores, es podrà visitar tots els dies laborables durant l’horari d’obertura al públic de les oficines de la institució, és a dir de 9 a 14 hores.

Rosalina Carreras i Costa (Figueres, 1944) és aficionada des de sempre a la pintura. Comença de gran a fer classes amb la professora Blanca Reig a l’escola de l’Erato i, més darrerament, també amb Cristina Paradís. Fa olis i acrílics, però principalment aquarel·les. Ha participat en vàries exposicions col·lectives, sempre a Figueres i actualment col·labora en el projecte artístic Nova Mirada, d’embelliment de locals tancats, que lidera Dolors Roig.

Enric Rovira i Carbó (Figueres, 1932) és autodidacta. Fa molts anys que pinta, principalment a l’oli, i també fa maquetes. El 1976 va participar a les classes de dibuix i pintura que Salvador Dalí va fer al seu Museu. Ha fet vàries exposicions individuals a Vila-Sacra i a Figueres (Fundació Clerch i Nicolau, Castell de Sant Ferran…).