El Consell Comarcal difon una guia digital amb més de 300 activitats que s’organitzen per Nadal a l’Alt Empordà

Més de 300 activitats durant el Nadal de la majoria de municipis de l’Alt Empordà durant el Nadal aplega aquesta guia digital

Consell Comarcal de l'Altl EmpordàEl Consell Comarcal i l’associació Empordà Turisme han elaborat una guia digital amb les activitats de Nadal que s’organitzen a la majoria de municipis de l’Alt Empordà. N’aplega més de 300 entre pastorets, pessebres vivents, quines, parcs infantils, cavalcades de Reis, visites guiades, sardanes i caga-tió, entre altres. Tot plegat distribuït al llarg d’una quarantena de pàgines, i amb dades de més d’una trentena de municipis, perquè a través d’elles es puguin conèixer els principals actes d’aquestes festes de forma molt visual i simple. La guia es pot consultar a través de la pàgina web de l’Associació Empordà Turisme.

Aquest document complementa el catàleg digital  “Vols conèixer el nostre patrimoni cultural aquesta tardor/hivern?” que inclou les activitats de tardor/hivern que es programen als museus, conjunts monumentals, centres d’interpretació i oficines de turisme de la comarca perquè a través d’elles es pugui descobrir el patrimoni cultural de l’Alt Empordà.

En total hi ha una cinquantena referències, entre espais culturals i oficines de turisme, en les quals es detallen els dies d’obertura i les hores de visita i es complementa amb una petita ressenya de l’oferta cultural que s’hi pot veure i altres dades d’interès, així com les pàgines web i els correus electrònics per tal de poder ampliar informació i fer les consultes pertinents. També s’inclouen les referències a les exposicions temporals que es poden veure als diferents museus de la comarca i les visites guiades que s’han programat als espais medievals.

Aquestes accions són fruit de la demanda que van fer arribar a la institució comarcal tant les oficines de turisme com les empreses privades en el sentit de poder disposar d’un catàleg amb totes les activitats de temporada unificades en un mateix document i així poder donar a conèixer el patrimoni de la comarca a tots els seus clients d’una forma molt més pràctica i funcional. La difusió conjunta també ha estat una necessitat detectada per l’estudi que es va fer sobre els museus empordanesos i que van promoure l’Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal i Empordà Turisme.

Per accedir a l’enllaç de la guia cliqueu AQUÍ.