Es constitueix a Roses el Comitè Comarcal de Demòcrates de Catalunya

Demòcrates de Catalunya a Roses

Membres de Demòcrates de Catalunya que van constituir divendre a Roses el Comitè Comarcal de l'Alt Empordà

El Secretari General de Demòcrates, Antoni Castellà, va ser present a l’assemblea de constitució del Comitè Comarcal.

Demòcrates de Catalunya a Roses
Membres de Demòcrates de Catalunya que van constituir divendre a Roses el Comitè Comarcal de l’Alt Empordà

Demòcrates de Catalunya ja ha constituït els seus Comitès Comarcals arreu de Catalunya. Només quedaven les comarques d’Alt Ribagorça, Alt Camp i l’Alt Empordà, i des d’aquest divendres només les dues primeres, ja que a Roses, a la seu del Comitè Local del partit es va celebrar l’assemblea de constitució del Comitè Comarcal de l’Alt Empordà de Demòcrates de Catalunya.

Un Comitè al es va adherir i és l’actual portaveu el rosinc Thomas Spieker, “perquè Demòcrates és un grup que té una estructura diferent a la dels altres partits polítics, no té militants, no té quotes mensuals, sinó que està composat de voluntaris que aporten el que poden o volen”, per destacar que “no és un partit de la vella escola, sinó que és, com dic sempre, com una mena de ‘Podemos’ per amb unes idees més conservadores, en el que la força està en l’home, en l’empresa”.

Demòcrates de Catalunya el van crear exmilitants d’Unió, “el qual pràcticament ha desaparegut”, a partir de la ruptura d’aquest partit amb Convergència, després de 35 anys convivint com a socis polítics. I va nèixer “per fer força al costat del procés plebiscitari, perquè pensem que l’única solució per a Catalunya és que esdevingui en un país normal, que tingui estat, i perquè volem recuperar aquell esperit republicà del 31, amb un partit que trenqui amb la vella política i torni a reforçar la connexió entre el ciutadà i els poders públics”, va manifestar el cofundador de Demòcrates de Catalunya, Antoni Castellà, que va ser present juntament a la també fundadora Elena Ribera i el Portaveu de Territori Nacional del partit, Joan Recasens.

Cal destacar que entre les persones que integren el Comitè comarcal de l’Alt Empordà hi és l’exregidor de Promoció Econòmica, Ambrosio Martínez i l’exregidora d’Urbanisme, Sívia Ripoll, sent tots dos consellers nacionals de Demòcrates de Catalunya.