Consultar el vostre metge o descarregar receptes per internet a través de ‘La Meva Salut’

La Meva Salut

‘La Meva Salut’ és un espai digital, personal i intransferible, que us permet accedir a la vostra informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics, d’una forma segura i confidencial

Com a mesura davant l’actual  situació d’emergència sanitària, CatSalut ofereix a la ciutadania la possibilitat de contactar amb el metge o descarregar receptes, entre altres serveis, a través de la e-consulta de la plataforma La Meva Salut.

Per donar-se d’alta d’aquest servei, es pot trucar gratuïtament al 900 053 723, de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores.

Què és La Meva Salut

La Meva Salut és un espai digital, personal i intransferible, que us permet accedir a la vostra informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics, d’una forma segura i confidencial. Sense necessitat d’haver de guardar informes i documents a casa, podeu tenir accés a les vostres dades sanitàries des de qualsevol lloc i en qualsevol dispositiu.

Aquest espai està en fase d’evolució. Els centres que formen part del Sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT) hi van incorporant serveis i informació de forma progressiva. Per això, pot passar que no hi trobeu totes les dades del vostre historial clínic perquè es van incorporant a mesura que són facilitades pels centres.