Continua la gratuïtat del bus urbà entre Castelló d’Empúries i Empuriabrava

Transport urbà Castelló d’Empúries i Empuriabrava

Es preveu que partir de dilluns, dia 11 de maig, es pugui recuperar el 100% del servei de transport urbà entre la Vila Comtal i la marina residencial d’Empuriabrava

L’Ajuntament ha decidit prorrogar la gratuïtat del bus urbà entre Castelló d’Empúries – Empuriabrava d’Estarriol Bus durant el mes de maig. L’objectiu és  facilitar la mobilitat a aquelles persones que ho necessiten i alhora garantir l’accés als serveis bàsics atesa la situació d’excepcionalitat per la crisi sanitària de la Covid-19

Cal recordar que continuen vigents les mesures adoptades des que es va decretar l’estat d’alarma que limiten l’aforament, redueixen els serveis a la meitat i des de dilluns també obliguen a l’ús de mascaretes .

Fins la setmana que ve es continuaran mantenint de dilluns a dissabte  els horaris següents:  09.10h – 11:10h – 13:10h – 15:10h – 18.10h; mentre que el diumenge són a les 09.10h – 11:10h – 13:10h.

A partir de dilluns, dia 11 de maig, es preveu que es puguin recuperar el 100% els serveis.

Segons la regidora de Benestar Social i Famílies de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, Anna Massot, “en aquests moments hem de facilitar la mobilitat en els trajectes interurbans per tal que tothom tingui accés als recursos i serveis bàsics dins del municipi”.